Locatie

Het Geheim van het Sint Jozefklooster


Aantal personen: van 15 tot 140 personen


Prijs: Vanaf €35,59 p.p. incl. BTW

Het Geheim van het Sint JozefkloosterHet Geheim van het Sint JozefkloosterHet Geheim van het Sint JozefkloosterHet Geheim van het Sint Jozefklooster

Meer informatie aanvragen

Een van de grootste escaperooms bestaat 4 jaar!

Daarom 4 maanden jubileum korting (Januari-Februari-Maart-April 2020)

vanaf 29.50 per persoon (excl. BTW) i.p.v. 32.65 (incl. 1.5 uur spel, koffie/thee, drankje, bittergarnituur, prijsje en enthousiaste begeleiding)'Het Geheim van het Sint Jozefklooster’ is een mysterieus en geheimzinnig spel dat zich afspeelt in het voormalig klooster van Monster. De zusters van het klooster hebben het geheim jarenlang bewaard, maar toen de laatste zusters het klooster verlieten, bleef het geheim achter. Wat is nou het mysterie rondom de zusters in het klooster?

De tijd tikt door…

Met behulp van een eeuwenoude kaart gaan teams op zoek naar verborgen aanwijzingen in verschillende kamers in het klooster. Door middel van het oplossen van raadsels, het vinden van de cryptische omschrijvingen en het kraken van codes kan elk team informatie verzamelen over het geheim.

Alle teams spelen tegelijk deze STORYTELLING in het klooster, waarbij niemand wordt opgesloten en afspeelt in open kamers! Onze monniken lopen rond in het klooster om u, waar nodig, bij te staan.  

Een escape room sensatie, maar dan net even anders! Door teamwork ontdek je alle verborgen aanwijzingen in dit razend populaire en mysterieuze spel.

Prijs: € 37,75 pp excl BTW, koffie/thee, drankje, bittergarnituur en enthousiaste begeleiding. 

Duur programma: 3,5 uur (kan korter op aanvraag)

- ALSO AVAILABLE IN ENGLISH -


Ben jij een echte Sherlock Holmes? Is speurneus je bijnaam?

Kom samen met je vrienden, familie of collega’s naar het klooster om de verschillende raadsels, cryptische omschrijvingen en hersenspinsels op te lossen. Waan je in een wereld van messcherpe spanning en verrassende feiten die verborgen liggen in onder andere de oude kapel, de officiële kloostergang en de poortzaal van het voormalig klooster in de Noviteit te Monster.

Het spel is voor groepen tussen de 30 en 140 personen, maar kan ook speciaal voor kleinere groepen tussen de 15 en 30 personen worden aangeboden. Daarnaast is het spel in het Nederlands en Engels te spelen. 

Liever een mini versie? Dat kan ook!
Deze verkorte versie (1.5-2 uur) van Het Geheim kost incl. welkomstarrangement € 32,65 pp excl. BTW.

U kunt dit spel uitbreiden met een lunch of vergadering vooraf, een borrel met warme hapjes achteraf of een kloosterbuffet geheel in stijl, met lange tafels in de kapel. Gewoon uniek!! 

Dit allemaal op slechts 10 min. vanaf Den Haag.

 

Naast Het Geheim van het Sint Jozef klooster, verzorgen wij allerlei verschillende evenementen. Van bedrijfsuitjes tot en met personeelsfeesten, het complete plaatje van A tot Z kan door ons geregeld worden.
  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Het Geheim van het Sint Jozefklooster?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4