Locatie

Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg


Aantal personen: Minimaal 8 personen Maximaal 18 personen


Prijs: Vanaf €142,50 p.p. incl. BTW

Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay HeegFlyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay HeegFlyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay HeegFlyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ & overnachting bij Stayokay Heeg

Meer informatie aanvragen

Dit afwisselende arrangement vindt plaats in het gezellige watersportdorpje Heeg. Het flyboarden, de overnachting bij Stayokay en de BBQ bij het restaurant bevinden zich op loopafstand van elkaar. ’s Avonds is het in Heeg erg gezellig. Je kan er naar leuke terrassen, cafés en naar bar-dancing Ald Wal waar jong en oud tot in de late uurtjes terecht kan. 


Het uitje begint rond 11u in Heeg. (ca. 1 uur rijden vanaf Amsterdam/Utrecht). We ontvangen jullie met en geven uitleg over het flyboarden (deelname op eigen risico). Jullie gaan vliegen als een vogel en duiken als een dolfijn! Een krachtige waterstraal is verbonden aan een (fly)board onder je voeten.

De straal duwt je uit het water en hierop probeer je te blijven staan..  Het lukt bijna iedereen om na 5 minuten de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Per persoon zijn jullie ca. 10 minuten aan het vliegen.

Tijdens de clinic wordt er een picknicklunch geserveerd.

Na het flyboarden rijden julllie in 5 minuten naar het hostel van Stayokay in Heeg. Hier check je in en gaan jullie vervolgens zeilen op het skûtsje en is het tijd om lekker uit te waaien op het Heegermeer.

Jullie kunnen allemaal zoveel mogelijk meehelpen met het zeilen. We gaan het meer op en maken tussendoor nog een pitstop op een eiland of gaan langs een terrasje in een dorpje. Wat jullie willen!

Rond 18.30u meren we aan in Heeg. Rond half acht worden jullie bij een gezellig restaurant in het dorp (op 3 minuten lopen) verwacht. Hier staat op het terras (met luifel of serre) een BBQ klaar. Jullie mogen zelf bakken. Drankjes bestel je bij de bediening. De BBQ bevat ondermeer;  stokbrood met kruidenboter, grillburgers, satéstokjes, hawaii spies, filet lapje, braadworst, diverse sauzen, frites, gemengde salade en aardappel salade.

 
Alternatieven

Dit arrangement kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden; eerst zeilen en daarna Flyboarden. Afhankelijk van beschikbaarheid.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4