Locatie

Bos escape plus


Aantal personen: Op aanvraag


Prijs: Vanaf €32,90 p.p. incl. BTW

Bos escape plusBos escape plusBos escape plusBos escape plus

Meer informatie aanvragen


13.00 uur Ontvangst
Onder het genot van een heerlijk gratis kopje koffie worden de deelnemers aan het uitje welkom geheten voor deze sensationele middag. Het gezelschap wordt in groepjes verdeeld met in elk team een captain. 

13.30 uur Bos escape
Ergens in een straat, zandpad, brug of pad hangt een poort die leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen waar de kluis zich bevindt waarin de sleutel verborgen ligt die toegang geeft tot het openen van het slot. Na aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en een goede samenwerking heeft eenieder de kans om de locatie van de kluis vinden, waarin de sleutel veilig ligt opgeborgen. 

15.30 uur Pauze 
Als iedereen weer uit het bos is en op de plaats van bestemming is gearriveerd, volgt er een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

16.00 uur Hindernissentour op de meermansfiets
Met zijn allen stapt u op de meermansfiets. Met de hindernissenroute rijdt u door het groene woud. Een mooi stukje natuur van Brabants Best. Om de rit naar behoren te rijden dient u de vragen op de juiste manier op te lossen. Naast de route ontvangt u een diversiteit aan rebussen waarvan de goede antwoorden tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

17.00 uur Prijsuitreiking
Het winnende team wordt onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn. De bos escape plus dag is een origineel bedrijfsuitje - afdelingsuitje en of een personeelsfeest.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet - Barbecue - Diner - Mega Wok.

Prijs per persoon : € 32,90 volwassenen
Prijs per persoon : € 19,50 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW 

Verschillende aanvangstijden: Indien u op andere tijden van dit programma gebruik wilt maken geef uw voorkeur dan even door.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om na de gezellige dag te kiezen voor een compleet verzorgde feestavond.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4