Locatie

Biesbosch Adventure


Aantal personen: 10 tot 1000 personen


Prijs: Vanaf €35,09 p.p. incl. BTW

Biesbosch AdventureBiesbosch AdventureBiesbosch AdventureBiesbosch Adventure

Meer informatie aanvragen

TEAMBIESBOSCH

Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende activiteiten te organiseren. Of het nou om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, gezellig schooluitje of uitgebreide training gaat?! TeamBiesbosch verzorgt de uitjes zoals u ze hebben wilt!


PROGRAMMA: BIESBOSCH ADVENTURE

Ons populaire uitje!

De Biesbosch Adventure, het programma wat volledig op maat kan worden aangeboden. Maak zelf uw keus uit onze activiteiten en stel uw middag of dag samen met voor iedereen toegankelijke activiteiten. Racen op onze quads over het zand en door de modder (rustig rijden kan natuurlijk ook, u bepaald zelf uw tempo), kanovaren/suppen door het Nationale Park, lasergamen in de natuur, of onze teambuildingsopdrachten waarbij het neer komt op de teamgeest, ook samenwerken in onze 12 meter hoge High Team Adventure. Wat dacht u van een vrije val vanaf 12 meter hoogte waarbij de adrenaline door u lijf giert en nog veel meer activtiteiten! U ziet het, bij TeamBiesbosch zijn er volop mogelijkheden!

Onze mogelijke activiteiten!

quadrijden, outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survival, kickbiken, kano-adventuretocht (GPS), boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten, fietstochten, suppen, flintstone-auto rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, zeilen, kratstapelen, monkeyklimmen, mastermind, aquagames, beachvolley, high team adventure, golf, trainingen en wintersport.

HORECA

Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

DUURZAAM & VEILIGHEID

TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

Prijs: Vanaf € 35,09 per persoon


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Biesbosch Adventure?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4