Locatie

Originele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt Outdoor


Aantal personen: vanaf 4 personen


Prijs: Vanaf €15,00 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Originele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt OutdoorOriginele en gezellige teamuitjes en bedrijfsuitjes bij Campvelt Outdoor

Meer informatie aanvragen

Bent u op zoek naar een origineel / gezellig teamuitje of bedrijfsuitje? dan bent u bij Outdoorlasergamen.com aan het juiste adres!!

Corona aanbieding

Outdoor lasergamen met uw gezin in het bos voor € 50,00! Toch even weg met elkaar op een verantwoorde manier. 

Veilig, buiten, alleen voor uw gezin, 1 vaste instructeur uit het onderwijs die op meer dan 1,5 meter afstand blijft. Uw eigen ontsmette wapen.

Programma van 1 uur, € 50,-. Langer kan ook, informeer naar de mogelijkheden.


GPS Treasure hunt
Voor het gezin voor € 45,00. Zoek met uw gezin de 6 way-points op in onze prachtige omgeving de Haere. Los de puzzels op en dan vinden jullie de grote schat. Duur: 1,5 uur, wandeling van ongeveer 5km. Altijd maar 1 gezin tegelijk. Geen contact met anderen.


Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van verschillende activiteiten die alle te maken hebben met spanning en uitdaging, ook voor teambuilding bent u bij ons aan het juiste adres.

Zoekt u een spannende activiteit, waarbij je met een team de tegenstander moet verslaan? Dan is Lasergamen (max. 16 personen) of ons Lasergame tournament (16 tot 40 personen) erg goed geschikt. Hierbij strijdt u in teams tegen elkaar en liggen er voor de beste spelers speciale wapens en handgranaten klaar! U speelt op een echt battlefield met bunkers, loopgraven, tunnels en torens. Dit is gemaakt in samenwerking met het echte leger.

Onze wapens zijn uniek en gebaseerd op het spelsysteem van Call of Duty.


Rustig genieten van de mooie natuur op de Veluwe, dan is onze GPS Treasure Hunt een ontspannende mogelijkheid. U krijgt van ons een voorgeprogrammeerde GPS mee die u meeneemt in een tocht over de Veluwe. Onderweg komt u langs verschillende punten, waarbij u raadsels/puzzels moet oplossen om de eind coördinaten te krijgen. Met deze coördinaten vindt u de locatie naar de schat!

Onze nieuwste activiteit is de GPS Laser Hunt, verken de omgeving van ‘t Campvelt met een GPS, maar kijk uit voor de jagers!! Lukt het uw team om de jagers te ontwijken en als 1e de schat te vinden, dan staat er aan het einde een verrassing op u te wachten.

U kunt bij terecht voor:
- bedrijfsuitje / teamuitje
- vergaderen
- vrijgezellenfeest
- kinderfeestje4-
- kerk- / school- / sportkamp, low budget overnachten

Aansluitende BBQ
Voor volwassenen is er aansluitend een barbecue mogelijk op ons terrein voor €29,95 extra p.p. inclusief alle drankjes!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4