Locatie

Scooter Dorpen DerbyPrijs: Prijs op aanvraag

Scooter Dorpen DerbyScooter Dorpen DerbyScooter Dorpen Derby

Meer informatie aanvragen

Geniet met je vrienden, familie of collega’s van de Brabantse omgeving op rode elektrische scooters!

De Scooter Dorpen Derby is dé activiteit waarbij gezelligheid en samenwerken ontzettend belangrijk zijn. Tijdens de rit ga je speuren, maak je opdrachten en wordt je beoordeeld op goede antwoorden en originaliteit. Het is geen snelheidswedstrijd, je kan dus lekker ontspannen meedoen en alsnog kans maken op de hoofdprijs!


Hoe ziet je dag eruit?

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Voordat je de binnenplaats van Fort Lunet binnenloopt staan de scooters al op een rij te stralen in de zon. Maar voordat je op pad gaat is er de mogelijkheid om te starten met een drankje, koffie en thee of een lekker stuk taart voor iedereen. Wanneer iedereen er klaar voor is, krijg je een duidelijke uitleg over deze activiteit van jullie activiteitbegeleider.

Je gezelschap wordt verdeeld over kleinere groepjes van ongeveer 4 á 6 personen. De groepjes krijgen een aantal scooters en al snel merk je dat één iemand achterop moet. Deze persoon krijgt de belangrijkste taak: navigeren. Ieder groepje krijgt namelijk een GPS en een mapje met navigatiepunten. De persoon achter op de scooter geeft voor de hele groep richting aan. Onderweg kan je uiteraard een keer stoppen om van plaats wisselen. Wanneer iedereen een duidelijke uitleg heeft gekregen over hoe je moet rijden met een elektrische scooter, ga je op pad.

Eerst maak je met het hele gezelschap een route door de omgeving. Hierbij rijdt jullie begeleider voorop. Dit is voor iedereen dé manier om te wennen aan de scooters. Eenmaal na de tocht kom je aan op een zonnig terras voor een pauze.

Na de pauze ga je speuren naar de vlaggen in de omgeving. Ieder groepje gaat zoeken naar dezelfde punten, alleen in een andere volgorde. Zo rij je niet achter elkaar aan, maar kom je elkaar ongetwijfeld tegen! Wanneer je bij de navigatiepunten aankomt, maak je verschillende opdrachten. Zo ga je alle punten na en uiteindelijk kom je weer terug bij je startlocatie. Heb je alle vragen goed gemaakt? Als je het aandurft, lever je je antwoorden in bij je begeleider.

Iedereen is terug bij Fort Lunet en de antwoorden zijn nagekeken. Wie heeft de meeste opdrachten goed en het meest origineel uitgevoerd? Dat wordt bekend gemaakt tijdens de ludieke prijsuitreiking!

Na de prijsuitreiking heb je de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een borrel, barbecue of buffet. Nog even met zijn alle lachen en gieren tot de dag erop zit.

Voorbeeldprogramma*:

12.30 uur – Ontvangst met een drankje, koffie en thee (exclusief)
13.30 uur – Uitleg scooter en start tocht door de omgeving
14.30 uur – Pauze op een zonnig terras (exclusief drankjes)
15.00 uur – Start Scooter Dorpen Derby 
17.00 uur – Terugkomst bij Fort Lunet
17.15 uur – Start prijsuitreiking
17.30 uur – Start heerlijke barbecue (exclusief)

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Prijs

  • De prijs van de Scooter Dorpen Derby is op aanvraag

Culinair programma

  • Eten en drinken zit niet standaard bij de Scooter Dorpen Derby
  • Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden
  • Eén locatie voor de activiteit en eten en drinken

Voorwaarden scooter rijden

  • Voor het besturen van een elektrische scooter moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs

Overige arrangementen
Naast de Scooter Dorpen Derby organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1291 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4