Locatie

BE SMART – Teambuilding City game!


Aantal personen: 15-999 personen


Prijs: Vanaf €35,70 p.p. incl. BTW

BE SMART – Teambuilding City game! BE SMART – Teambuilding City game! BE SMART – Teambuilding City game! BE SMART – Teambuilding City game!

Meer informatie aanvragen

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Rotterdam in wordt gestuurd. Uw team van 5 tot 6 personen wordt uitgerust met een smartphone en de speciaal ontwikkelde App.

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team alle opdrachten volbrengen en punten verdienen. Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd.

Al snel blijkt dat de opdrachten niet alleen maar te maken hebben met de geheimen van Rotterdam, maar ook met uw collega’s en uw bedrijf! Door zelf vragen en opdrachten aan te leveren, maken wij deze zinderende game binnen een handomdraai helemaal op maat. Via de smartphones is voortdurend te zien welk team er het beste voor staat en ook via de mobiele app kunt u andere teams uitdagen, razend spannend tot de laatste minuut!

Op de meest onverwachte momenten duiken er andere teams op en gaat u de strijd aan dwars door de binnenstad. De BE-SMART game is een arrangement vol proeven, ervaren, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten!

Dit Uitje is inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Smartphones per team (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Prijs:
€ 29,50 p.p. excl. BTW ( v.a. 15 pers.)Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1291 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4