Locatie

Een uniek dagje uit met een dafje of solex en escape roomPrijs: Vanaf €32,50 p.p. incl. BTW

Een uniek dagje uit met een Dafje of Solex en Escape RoomEen uniek dagje uit met een Dafje of Solex en Escape RoomEen uniek dagje uit met een Dafje of Solex en Escape RoomEen uniek dagje uit met een Dafje of Solex en Escape Room

Meer informatie aanvragen

Met MiFaSoleX terug naar de jaren 60 met de 2 oer-Hollandse vervoersmiddelen van weleer.. Wij organiseren uitjes voor groepen van 2 tot 300 mensen. Met authentieke Solexen en maar liefst 40 Dafjes laten wij tijden van weleer herleven. En vergeet niet ons Escape Room, echte nostalgie dus!

Solex rijden vanaf €32,50 pp en Dafje tocht vanaf €42,00 pp

Voor meer informatie en reserveringen ga naar MiFaSoleX.nl

Het perfecte recept voor een geweldige familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd", dus als u een uitje wilt organiseren voor tussen de 6 en 300 mensen bekijk dan snel onze arrangementen en raak er ook van overtuigd dat u bij ons op het goede adres bent.


Starten vanaf Mifasolex in Brabant (vlakbij Eindhoven) maar ook op locatie

MiFaSoleX komt ook naar u toe. MiFaSoleX beschikt over transportmiddelen om de Solexen en Dafjes desgewenst bij u voor de deur af te leveren.

Toertocht “op maat” en tot in de puntjes verzorgd

Als u wenst kan MiFaSoleX uw dag compleet verzorgen van A tot Z. Bijvoorbeeld een buffet of barbecue inclusief drankafkoop bestaat tot de mogelijkheden.

Plezier met een Solex

Heide, bossen en door natuurgebieden en dorpjes, de Solex overwint elke afstand gemakkelijk. Met familie, collega's of vrienden al tuffend op de Solex door het Noord-Brabantse landschap; dat is eens iets anders!

Genieten met een Daf 33

Oerhollands, dat is de Daf 33. Deze prachtige oldtimers zijn ideaal voor een landelijke Daftoer die u ook kunt combineren met klassementsproeven en/of verrassende stops. Of heeft u liever één van de andere Daf uitjes? Ze bieden u allemaal de kans om zelf achter het stuur te kruipen.

Voor iedereen wat

Wij organiseer Tour tochten, Solex of Daf culinair tours waarbij u 3 verschillende restaurants aandoen, Teambuilding tours met klassementsproeven, tours naar het Daf museum in Eindhoven en veel veel meer.

Een Toertocht voor elke portemonnee

Wij hebben arrangementen vanaf € 32,50 p.p. tot € 235,- p.p. inclusief BTW

Escape Room

Jaren-60 style maar 2019 uitdaging.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4