Locatie

Waar is de mol / the phonePrijs: Vanaf €35,00 p.p. incl. BTW

Waar is de MOL / The PhoneWaar is de MOL / The PhoneWaar is de MOL / The PhoneWaar is de MOL / The Phone

Meer informatie aanvragen

Ga op zoek naar iemand, die ergens in de stad rondloopt. Met een plattegrond en The Phone komt u niet alleen op de mooiste en leukste plekjes van de stad, maar verzamelt u ook aanwijzingen over de persoon en over de locatie waar deze zich bevindt. Tenminste als u de vragen correct beantwoordt. Teambuilding is dus een belangrijk onderdeel van deze citygame. En weet u wat het leukste is? U kunt zelf vragen aanleveren, welke wij verwerken in het spel. Dan wordt het dus UW Phone. Via deze spannende citygame The Phone doet u op een actieve manier aan teambuilding.

Ga op zoek naar iemand, die zich ergens in de stad bevindt. Beantwoord vragen en ontvang een aanwijzing. Na alle aanwijzingen weet u precies waar deze persoon zich bevindt en hoe hij/zij eruit ziet. Geef hem/haar een hand en vraag: “Bent u de MOL?” Deze zal zich bekend maken en u de prijs overhandigen. Alle teams kunnen hem/ haar vinden, het spel is dus niet afgelopen als één team de persoon gevonden heeft.

U ontvangt van ons een plattegrond en een smartphone waarop een app is geïnstalleerd, die werkt op internet en met GPS.

Het hoofdscherm van de telefoon bestaat uit 2 gedeelten. Links het kaart icoon en aan de rechterkant het ‘beker’ icoon met uw score.

Bevindt u zich binnen een straal van ongeveer 20 meter, dan verschijnt er een vraagteken. Druk dan op het vraagteken en beantwoord de vraag.

Heeft u de vraag correct beantwoord, dan ontvangt u een aanwijzing over hem/haar of over de locatie waar deze zich bevindt.

Op het rechtergedeelte van het hoofdscherm ziet u de beker. Als u daar op drukt ziet u de realtime score van alle teams. Dit is het totaal van de goed beantwoorde vragen. Dit scherm gaat een half uur voor eindtijd op zwart zodat de tussenstand niet meer zichtbaar is.

  • In 35 steden in 8 landen
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Enthousiaste en deskundige instructeur
  • Moderne en interactieve programma's
  • Inhoudelijk aan uw groep aan te passen
  • Altijd persoonlijke begeleiding, ook in het buitenland
  • Moderne, creatieve en teamvormende programma's
  • Reactie binnen 24 uur

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1282 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4