Locatie

Uitwaaien op Texel met bezoek Ecomare


Aantal personen: 20+ personen


Prijs: Vanaf €78,65 p.p. incl. BTW

Uitwaaien op Texel met bezoek EcomareUitwaaien op Texel met bezoek Ecomare

Meer informatie aanvragen

Welkom in Den Helder! U maakt met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming (TESO) de oversteek naar Texel. Hier wordt u welkom geheten door onze begeleider! Vanaf de veerhaven op Texel zult u per tandem richting het stadje Den Hoorn fietsen om te genieten van een warm ontvangst met koffie/thee en een heerlijk Hoornderring (typisch Texelse lekkernij) of appeltaart.

Na dit gezellige ontvangst stapt u weer op de tandem, wij hebben namelijk speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet. Deze zal u langs tal van mooie plekjes leiden, waar onder andere de grote natuurbeschermer en Texelliefhebber J.P. Thijsse ooit ook heeft genoten. Zijn motto: “liever driemaal in één jaar naar Texel, dan eenmaal in drie jaar”. Tijdens de tocht heeft u de beschikking over een plattegrond en een vragenlijst. Wie is als eerste op het eindpunt en welk team heeft de vragen correct beantwoord? 

Wanneer u aankomt bij het eindpunt van de tandempuzzeltocht zult u genieten van een heerlijk lunchbuffet bij een mooi Strandpaviljoen. Buikjes gevuld? Tijd voor ons gevarieerde middagprogramma! U kunt een keuze maken om deel te nemen aan Beachgolf of een bezoek aan het indrukwekkende Ecomare. U zult per transfer richting de middag activiteiten worden gebracht. Beachgolf 
Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden. Er zal begonnen worden met het oefenen en/of perfectioneren van uw swing. Na de swing zullen we het putten oefenen. Als de beginselen van het golfen onder de knie zijn, gaan we meteen onze strandgolfbaan op en zullen we vanaf prachtige locaties afslaan.

Bezoek aan Ecomare 
Hier maken bezoekers kennis met het leven in het Waddengebied en de Noordzee en met het ontstaan van Texel. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Daar is Ecomare vooral bekend om. Jaarlijks worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen. Vooral het voeren van de zeehonden is een hoogtepunt!

Na uw middagactiviteit zult u per transfer richting de veerhaven van Texel worden gebracht, want het is alweer tijd om te gaan! Al met al een geslaagd dagje Texel!

Dit uitje is inclusief:
- Retour-overtocht met TESO
- Ontvangst met koffie/thee en gebak of Hoornderring
- Tandempuzzeltocht
- Huur tandems
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Heerlijk lunchbuffet
- Genoemde (bus)transfers

Keuze uit:
- Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren instructuur
- Bezoek aan Ecomare incl. professionele begeleiding

Prijs
€65,00 p.p. excl. btw (v.a. 50 pers.)
€69,95 p.p. excl. btw (20 - 49 pers.) 


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1291 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4