Locatie

TapasTheater Amsterdam


Aantal personen: vanaf 4 personen


Prijs: Vanaf €47,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

TapasTheater AmsterdamTapasTheater AmsterdamTapasTheater AmsterdamTapasTheater Amsterdam

Meer informatie aanvragen

TapasTheater staat bekend om haar unieke pick ’n mix theaterervaring. Het theatergedeelte in het souterrain heeft namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. In TapasTheater zijn drie professionele voorstellingen van 20 minuten (van cabaret tot muziek, en van toneel tot musical) drie keer op een avond te zien in verschillende theaterzaaltjes.

Voor, tussen en na de voorstelli, cabaret, muziek, groepuitje, teamuitjengen kan je smaakvol dineren volgens ons easy dining concept en gezellig borrelen. Ons concept is dusdanig flexibel ingericht dat er voor iedereen iets leuks te beleven is. Kom je met een grotere groep? Omdat je in kleinere groepen de voorstellingen bezoekt, zit je niet de hele avond naast dezelfde persoon maar kan je op een informele manier met iedereen socializen.

“Tapas”
Op onze menukaart vind je een selectie van heerlijke gerechtjes, dagelijks vers bereid door chef Mauricio Jansen. Net als bij de theatervoorstellingen, ben je in TapasTheater ook qua aantal gerechtjes helemaal vrij om te kiezen welke, hoeveel en wanneer je deze nuttigt. Onze chef heeft de gerechtjes zo geportioneerd dat drie stuks gelijk zijn aan een volwaardig hoofdgerecht. Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens-)aanbod én houdt rekening met verschillende allergenen (ook vegan opties).
Tenslotte hebben we een creatieve oplossing bedacht zodat je je eten altijd op het gewenste moment krijgt, ongeacht hoe laat dat is. Geen stress qua eten in TapasTheater dus. Dat het dan óók nog eens lekker is, bevestigen de fijne reviews die we krijgen op Google!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!

Aantal personen
Van 4 tot 60 personen

Duur & Tijden

Een ervaring bij TapasTheater kan zo lang duren als je zelf wilt, omdat je vrij bent om voor twee óf drie voorstellingen te kiezen. Jullie bezoek kan ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds van start gaan. Mogelijk op basis van beschikbaarheid.


Arrangementen

Op basis van 2 voorstellingen
1. Arrangement #1 €47,95 p.p. (excl. btw)
• 2 Voorstellingen van gegarandeerd topniveau
• Een hoofdmaaltijd, bestaande uit drie gerechtjes naar keuze door chef Mauricio Jansen
• Als dessert een heerlijke taartje van Petit gâteau
• Borrelplank to share

Op basis van 3 voorstellingen
2. Arrangement #2 €57,95 p.p. (excl. btw)
• 3 Voorstellingen van gegarandeerd topniveau
• Een hoofdmaaltijd, bestaande uit drie gerechtjes naar keuze door chef Mauricio Jansen
• Als dessert een heerlijke taartje van Petit gâteau
• Borrelplank to share

Dranken worden op nacalculatie berekend.

Ligging
TapasTheater is gevestigd in Amsterdam (Centrum-Oost, zijstraat van de Wibautstraat). Het is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Op zondag parkeer je zelfs gratis voor de deur!

Vanaf Amsterdam CS of Amstel neem je metro 51, 53 of 54. Uitstappen bij halte Weesperplein (uitgang HvA). Vervolgens loop je in ±10 min naar TapasTheater. Tram 1 en tram 3 brengen je ook naar TapasTheater, vanaf halte Beukenweg is het een paar minuten lopen
  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: TapasTheater Amsterdam?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4