Locatie

Photo Class Smartphone Citywalk Teamuitje Amsterdam


Aantal personen: vanaf 6 personen


Prijs: Vanaf €27,50 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Photo Class Smartphone Citywalk Teamuitje AmsterdamPhoto Class Smartphone Citywalk Teamuitje AmsterdamPhoto Class Smartphone Citywalk Teamuitje AmsterdamPhoto Class Smartphone Citywalk Teamuitje Amsterdam

Meer informatie aanvragen

Leer professioneel fotograferen tijdens de smartphone fotoworkshop als teamuitje.

De Photo Class Smartphone Citywalk is een smartphone fotografie workshop door de straten van Amsterdam. Iedereen kan foto’s maken met zijn of haar smartphone maar je kunt er zoveel meer uithalen! En dat gaan jullie leren onder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs tijdens deze fotoworkshop voor bedrijven. De fotoworkshop is een combinatie tussen een educatief teamuitje en een competitieve fotowedstrijd.

Wat kun je verwachten tijdens dit teamuitje?
Ontdek de stad Amsterdam met je smartphone tijdens de Canal Walk of de Red Light Walk. De fotoworkshop bestaat uit een gedeelte theorie waarbij je leert hoe je de instellingen van je eigen telefoon optimaal leert te benutten. Door middel van een speciaal ontwikkelde app krijgen jullie de route in beeld en hier staan ook de opdrachten in. Jeroen Swolfs zal tijdens de Citywalk tips & tricks met jullie delen om zo tot het perfecte plaatje te komen. Aan het einde van de dag zien jullie de foto’s perfect bewerkt terug in een professionele presentatie van alle deelnemers. Jeroen zal de foto’s beoordelen en de winnende foto uitkiezen. Uiteraard krijgt de winnaar ook een prijs! Daarna is het tijd om gezellig met elkaar te borrelen.

De fotoworkshop is ook te boeken zonder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs. Jullie maken gebruik van onze speciale app waar je de route kan volgen en in de app staan videos met tips & tricks om een prachtige foto te schieten! Er zal dan een andere begeleider met jullie mee gaan. De duur van het bedrijfsuitje met Jeroen is ongeveer 4 uur lang en zonder Jeroen 3 uur.

De Red Light Walk
De beroemde en beruchte Wallen van Amsterdam! Het kloppend hart van het toerisme van deze oude wereldstad. Hier is Amsterdam ooit begonnen en dat zie je terug in de schitterende architectuur en de huizen die soms teruggaan naar de 11e eeuw! Op deze route staan de mensen van Amsterdam en de reportage stijl centraal. In de nauwe steegjes van de Wallen kom je typische Amsterdamse taferelen tegen en op de grachtjes varen bootjes en zwemmen zwanen.

De Canal Walk
Vanaf de start op de Dam loop je met de Citywalks App de rust van de grachtengordel in. Ontdek bekende en geheime plekken op de eeuwenoude Herengracht, Leidsegracht en Prinsengracht. De fantastische panden en magische grachten met hun woonboten garanderen bijzondere foto’s. De hele route zit boordevol met curieuze kleine winkeltjes en Amsterdammers die in de 9 Straatjes met hun dagelijkse beslommeringen bezig zijn. Esthetische fotografie op haar best!

Over Jeroen Swolfs
Jeroen Swolfs (1974) studeerde Rechten en Fotojournalistiek. In 2009 startte Jeroen Swolfs zijn wereldwijde fotoproject Streets of the World waarvoor hij in 7 jaar tijd naar 195 landen reisde om het straatleven op een positieve manier in beeld te brengen. National Geographic maakte een documentaire over Streets of the World. In 2017 kwam het fotoboek van Streets of the World uit en Jeroen schreef een boek over zijn reizen dat in 2019 gepubliceerd werd. In 2019 organiseerde Streets of the World de grootste foto expositie ter wereld in Dubai en London. Jeroen Swolfs is Canon Influencer, TEDx spreker en ondernemer.

Pers. Prijs
< 15 € 472,50 excl. BTW
15 - 25 € 31,50 p.p. excl. BTW
26 - 50 € 27,50 p.p. excl. BTW
> 50 € 24,50 p.p. excl. BTW

Inclusief de hele dag live begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs: €850,- extra ex. BTW.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4