Locatie

E-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-Holland


Aantal personen: 10 tot 200 personen


Prijs: Vanaf €37,50 p.p. incl. BTW

Corona Proof

E-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-HollandE-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-HollandE-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-Holland

Meer informatie aanvragen

E-chopper huren vanuit elke plaats in Noord-Holland

Rent & Event levert E-choppers op locatie in Noord-Holland voor een bedrijfsuitje, een sportief evenement, een familiefeest of bijvoorbeeld een groepsactiviteit.

Rijden op een E-chopper is stoer, ontspannen en vooral heel erg leuk! Bij Rent & Event huur je een geweldige E-chopper en krijg je tips voor de leukste routes door Noord-Holland. Waar je ook voor kiest, met onze E-choppers wordt het altijd een fantastische dag! En het mooiste is dat wij de voertuigen op elke gewenste locatie in Noord-Holland kunnen afleveren en ophalen.

 

Mooiste plekjes verkennen met je vrienden of collega’s

Het huren van een E-chopper om een mooie tour te maken is een leuke en groene activiteit. Op de E-chopper kan je in je eigen tempo de omgeving ontdekken en de plekken aandoen die jullie zelf graag willen zien en bezoeken. Stap op een E-chopper en ontdek de mooiste plekjes van Nederland, helemaal Corona proof!

Prachtige natuur wordt afgewisseld met gezellige oer-Hollandse dorpen, weidse polderlandschappen,

Havenplaatsen en authentieke stadjes. Geniet van alles wat nog meer typisch Hollands is: grazende koeien en schapen, boerderijen, uitgestrekte stranden, historische grachten, windmolens en typische Hollandse huizen. Laat je onderweg verrassen door de prachtige omgeving en geniet van de gezelligheid op een gezellig terrasje aan het water.

Door onze afwisselende routes en leuke stops onderweg, kom je langs de mooiste plekken van Noord-Holland, maar natuurlijk kun je er ook altijd voor kiezen om zelf de omgeving te ontdekken.

Wil je een groepsuitje, een bedrijfsuitje of een ander uitje komen beleven? Vertel ons wat je van plan bent, dan helpen wij je met een leuk programma en een voorstel op maat.


Let op: reserveer op tijd 

Reserveer je elektrische scooter ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen. Vaak gaan er groepjes mensen op pad met onze scooters, ook op minder mooie dagen. Hoewel we over meer dan 200 scooters beschikken, kan het dan toch vaak gebeuren dat al onze scooters zijn verhuurd.

 

Prijs verhuur E-chopper

3 uurtjes cruisen op onze E-choppers is al mogelijk vanaf € 37,50 per persoon.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en het boeken van jouw leuk dagje uit.

 

Belangrijke informatie

  • Voor het besturen van de scooters dien je in het bezit te zijn van een geldige scooter, auto of motorrijbewijs. Indien je hier niet over beschikt dan hebben wij als alternatief onze stoere gaven elektrische fatbikes. Deze elektrische fietsen hebben dezelfde snelheid als de elektrische scooters alleen heb je hiervoor geen rijbewijs nodig. Minimale lengte voor de fatbikes is 1,30 meter. Er is geen minimale leeftijd aan verbonden. De actieradius van deze fietsen is 80 kilometer.
  • De scooters zijn maar goedgekeurd voor 1 persoon. Hierdoor is het niet toegestaan om met meerdere personen op een voertuig te rijden. Gebeurd dit toch dan zijn de voertuigen niet verzekerd in geval van schade. Wil je een kind meenemen op je chopper dan is er een mogelijkheid om een tweepersoons scooter te huren.


Inclusief:

  •  Accu waarmee je 50-60 kilometer kunt rijden
  •  Plattegrond met leuke routes van de omgeving
  •  Leuke tips voor mooie stops en lekkere restaurants

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4