Locatie

Maria’s Eeuwige Villa - online escape room


Aantal personen: 2 - 5000


Prijs: Vanaf €13,50 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Maria’s Eeuwige Villa - online escape roomMaria’s Eeuwige Villa - online escape roomMaria’s Eeuwige Villa - online escape roomMaria’s Eeuwige Villa - online escape room

Meer informatie aanvragen

In corona-tijd alle medewerkers motiveren en verrassen? Lees dan even door. Speciaal voor zakelijk gebruik is Maria’s Eeuwige Villa dé online escape room. Waarom? Deze versie heeft een speelduur van 1 tot 1,5 uur en bevat fysieke elementen. Ook is het spel uit te breiden met een borrelpakket. Hierdoor kan de escape room perfect worden ingezet als corona-proof team building activiteit of als welkom alternatief voor de online vrijmibo. 

Voor extra fun en beleving heeft deze game fysieke spelelementen die medewerkers als onderdeel van het spel thuis in de brievenbus ontvangen. Vanaf het moment dat ieder teamlid het pakketje open maakt... is het spel gestart


Kraak het 160 jaar oud mysterie

Mia staat met de vreemde, oude brief in haar handen. Ze voelt… een sterke aantrekkingskracht. Ze kijkt op naar de mystieke villa voor haar. Zou zíj het zijn die dit honderdzestig jaar oude geheim kan oplossen?

Deze online escape room sleept jou en je team mee in de wereld van Mia; in een avontuur ‘der vroeger tijden’. Word onderdeel van haar verhaal en puzzel je een weg door “Maria’s Eeuwige Villa” - Villa Marialust. Wie kan het eeuwenoude mysterie van deze villa oplossen?

Corona proof Teambuilding, bedrijfsuitje

Zo werkt het
Deze online escape game staat bol van prettig pittige puzzels. In maar liefst zes kamers puzzel je via raadsels, puzzels en breinbrekers samen een weg door Villa Marialust. De hele game is voorzien van indrukwekkende grafische details en prachtige filmische muziek. Met een speelduur tussen de 60-90 minuten staat deze online escape room dan ook garant voor veel (puzzel)plezier.

Maria’s Eeuwige Villa speel je in teams van 1 tot 8 personen (3 tot 5 is ideaal). Er kunnen meerdere teams tegelijkertijd spelen. Speel je corona proof op afstand van elkaar? Dan deelt de teamcaptain zijn/haar scherm met de andere via  bv skype, google meet, discord, zoom etc. Er kan dus vanaf iedere locatie worden gespeeld.

Vanaf het moment dat ieder teamlid het brievenbuspakketje open maakt... is het spel gestart. 

Dit kost het
Het basisspel speel je al v.a. € 13,50 p.p.! Daarnaast is er een variant beschikbaar met een zeer uitgebreid borrelpakket voor € 38,50 p.p. excl. btw. Beide versies zijn incl. verzendkosten. 
Direct boeken? www.mariasvilla.nl/voor-bedrijven


En verder

Heb je geen zin of tijd in een teambuilding activiteit? De extended versie van deze escape room  (120-180 speelminuten) kan je ook cadeau doen als originele cadeaubon. Gegarandeerd een avond lang speelplezier.

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1413 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4