Locatie

Blokarten


Aantal personen: vanaf 6


Prijs: Vanaf €25,00 p.p. incl. BTW

Corona Proof

BlokartenBlokarten
Meer informatie aanvragen

Blokarten is de snelste en makkelijkste Beach Funsport van dit moment! Te beoefenen voor zowel jong als oud! In nog geen vijf minuten race je al in onze Blokarts over het strand met soms wel snelheden van wel 90 km per uur!

Met een bloedgang over het strand racen en genieten van een geweldige wendbaarheid in de wind. Geen wonder dat blokarten zo populair is! Adrenaline en spektakel zijn bij deze activiteit gegarandeerd. Dankzij ons perfecte materiaal en onze ervaren instructeurs kan iedereen deze strandsport beoefenen.

Laat je meevoeren door de wind, het brede strand, de zon, je vrienden of collega’s. Onze instructeurs nemen je mee in de geheimen van de natuurkrachten. 

Onze stoere instructeurs staan te popelen om ook van jullie Blokart Fan te maken, doordeweeks maar ook in het weekend! De instructeurs laten zien hoe je de blokart moet besturen, hoe je snelheid maakt en hoe je zo snel mogelijk bochten kunt maken

Enne …… natuurlijk denken wij creatief mee met de invulling van de rest van jullie programma.Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4