Locatie

Quaranteambuilding (Nr. 1. Virtuele teambuilding game van 2020)


Aantal personen: 15 - 500


Prijs: Vanaf €10,00 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Quaranteambuilding (Nr. 1. Virtuele teambuilding game van 2020)Quaranteambuilding (Nr. 1. Virtuele teambuilding game van 2020)Quaranteambuilding (Nr. 1. Virtuele teambuilding game van 2020)

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Houd contact!

Iedereen mist in deze tijden de collega's en vrienden. Deze game is ideaal om het groepsgevoel te behouden en om toch nog contact te kunnen houden met je collega's of vrienden. Via skype, mail en telefoon spreek je mensen vaak kort en formeel en bij lange na niet iedereen. Daarnaast wordt het informeel flauwekullen en kletsen gemist in deze tijd. Daarom is deze game ontwikkeld, gewoon om thuis te spelen! Leer elkaar eens op een andere manier kennen, gewoon vanuit huis!


Speel vanuit huis via je smartphone

Quaranteambuilding speel je vanuit huis via een app. Jullie worden overvallen met diverse gevarieerde opdrachten. Alles komt samen in dit spel. Van creatieve doe opdrachten tot quizvragen en van escape games tot aan gepersonaliseerde vragen en opdrachten. De ultieme game om vanuit huis te spelen tegen je collega’s. Wie voert de opdrachten het beste uit en komt als winnaar uit de strijd?

Alles vanaf een tientje!

Quaranteambuilding is één van de Home Games van Uitjesbazen. Wij hebben een ruim aanbod teambuilding activiteiten vanaf 10 euro per persoon. Altijd met vakkundige begeleiding op afstand. En dat is écht uniek in deze tijd!Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1420 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4