Locatie

Met gemak in en uit de bak


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €42,50 p.p. incl. BTW

Met gemak in en uit de bakMet gemak in en uit de bakMet gemak in en uit de bak

Meer informatie aanvragen

Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en als eerste door het bos de vluchtauto te bereiken? Zorg dat je uit handen blijft van onze strenge cipiers en vind het wachtwoord door verschillende uitdagingen aan te gaan. Hou je hoofd koel, anders is één van de andere teams je voor. 
Dat zijn de hoofdbestanddelen van een leuke (mid)dag- en of avond uit met je vrienden, familie of collega’s. Prison Break Paasloo is een escape game waarin alle elementen van een escaperoom gecombineerd zijn met een outdoor game en geschikt voor groepen vanaf 10 personen. 

Met gemak in en uit de bak is een combinatie van lekker eten en Prison Break Paasloo. Je kan je bevochten vrijheid vieren met een borrel(excl.) en  buffet/barbecue/driegangen menu (het eten is aansluitend aan de room) of je geniet nog van je laatste maaltijd in vrijheid (voorafgaand aan Prison Break Paasloo). Prison Break Paasloo met gemak in en uit de is een crimineel goed bedrijfs- of familie uitje.


Meet meer dan 30 personen? Geen probleem. Met veel plezier wordt uw gevangenisprogramma uitgebreid met hersenkrakers, gevangenissport(boerengolf), Gevangenisopstand (arrow Battle), Vluchtroute verkennen op de weg (fiets)/in de bomen (klimbos) of op het water (aquabubbel). Daarnaast is er een gevangenisquiz, zijn er gevangenisworkshops en andere leuke gevangenisactiviteiten mogelijk. Afhankelijk van de keuze komt er een toeslag bij. Het programma duurt per extra start een uur langer (alle extra activiteiten duren ook een uur). Bij meer dan 3 starts, kan er ook om de 45 minuten worden gestart.

Minimum aantal personen: 10

Prijs: €42,50 p.p. (12 jr.e.o.)

Locatie: Restaurant ’t Binnenhof

             Binnenweg 12 Paasloo

 

Inclusief:

-        Ontvangst met een warme consumptie

-        Escape Game: Prison Break Paasloo

-        Afsluiten met een barbecue, diner of buffet


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4