Locatie

Dwalen door een surrealistisch kunstdoolhofPrijs: Vanaf €19,00 p.p. incl. BTW

Dwalen door een surrealistisch kunstdoolhofDwalen door een surrealistisch kunstdoolhof

Meer informatie aanvragen

Do you dare to discover the unknown?
Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je Doloris’ Meta Maze; een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst. Ruim 70 kunstenaars uit verschillende disciplines hebben 10 maanden lang gebouwd aan deze ervaring. Stap uit het bekende en ontdek mysterieuze objecten, verstopte doorgangen en zet al je zintuigen op scherp.
 
Dwalen en dolen
In Doloris’ Meta Maze worden al je zintuigen op scherp gezet. Alle kamers zijn anders en elke ruimte heeft een eigen stijl. Andere kleuren, andere technieken en andere muziek. Je bepaalt je eigen route. Kies je de moeilijke of de makkelijke weg? Deze keuze heeft invloed op wat je binnen gaat zien en tegenkomen. De muzikale composities passen bij het gevoel van de kamers. De muziek benadrukt de sfeer; de ene keer drukkend, de andere keer euforisch.
 
Streetfood van over de hele wereld
Bovenop het doolhof vind je Doloris’ Rooftop. Hier kan je na je reis bijkomen met een hapje en een drankje. Geniet van signature cocktails, streetfood van over de hele wereld en een uniek uitzicht over Tilburg. De Meta Maze en de Rooftop kunnen ook apart van elkaar bezocht worden.

Meer informatie
Een bezoek aan het doolhof is vrij fysiek en je moet kunnen klimmen en kruipen. Tickets zijn te koop via de website. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over de Meta Maze, de Rooftop, openingstijden en ticket informatie.
 
Duurtijd
Gemiddeld 30 tot 60 minuten, maar je mag zo lang of kort dwalen als je zelf wil.
Prijs
€19,- online per persoon
€20,- deur per persoon

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4