Locatie

Cold Case


Aantal personen: Op aanvraag


Prijs: Vanaf €26,75 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Cold CaseCold Case

Meer informatie aanvragen

14.00 uur Welkom
We heten u welkom op ons zonnig terras. We beginnen de uitdaging met een kopje koffie. Deze dag wordt er door uw gezelschap intensief samengewerkt en zal het nodige plezier niet ontbreken.
 
14.30 uur Instructie Cold Case
Het gezelschap wordt in groepen verdeeld en krijgt een aantal attributen mee, zoals een walkie talkie en een polaroid camera. Aan de hand van een beschrijving gaat u de route lopen. De doelstelling is om een onopgeloste moord op te lossen. Wie heeft het gedaan en waarom? Met behulp van de walkie talkie onderhouden de groepen contact met elkaar. Voor zowel de route als het oplossen van de moord moeten jullie intensief samenwerken.
 
15.00 uur Wie heeft het gedaan?
Om de moord op te lossen voert u diverse opdrachten uit. Tussendoor houdt u intensief contact met de andere groep. Het is zeker geen overbodige luxe om regelmatig met elkaar af te spreken. Onderweg kunt u aan wijzigingen ontvangen van de hoofdinspecteur.
 
16.00 uur Pauze
Op ongeveer de helft van de tocht wordt er een consumptie (indien gereserveerd) geserveerd in een horecagelegenheid waar u de tot dan toe gevonden aanwijzingen op een rijtje kunt zetten.
 
16.30 uur Vervolg Cold Case
Na de pauze vervolgen we de tocht van Cold Case. Wordt de dader al in het nauw gedreven, of komt de dader ermee weg. Om de moord op te lossen kan een reconstructie van de moord niet ontbreken. Dit vraagt van de groepen denkvermogen en inventiviteit.
 
17.30 uur De dader ontmaskerd
Bij terugkomst levert u alle bewijsmaterialen in en wordt bekend gemaakt wie het gedaan heeft en waarom. Natuurlijk zal dit voor de nodige verrassingen zorgen en wordt het winnende team gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Prijs per persoon : € 26,75 volwassenen
Prijs per persoon : € 15,00 kinderen 5-11 jaar
Genoemde prijzen zijn incl. BTW

Verschillende aanvangstijden: Indien u op andere tijden van dit programma gebruik wilt maken geef uw voorkeur dan even door.Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4