Locatie

Nostalgische Solexdag


Aantal personen: Op aanvraag


Prijs: Vanaf €50,90 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Nostalgische SolexdagNostalgische SolexdagNostalgische Solexdag

Meer informatie aanvragen


NOSTALGISCHE SOLEXTOER
Allereerst wordt u hartelijk welkom geheten en volgt er een instructie over het gebruik van de solex. Hierna begint dan ook daadwerkelijk de beleving op "de SOLEX'.

U rijdt een route die u door het Brabantse meijerese populierenland voert, met alle bezienswaardigheden en terrasjes in de omgeving. Onderweg is er een pauze stop ingelast zodat een ieder onder het genot van een drankje wat u wordt aangeboden even kan uitblazen op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Een bedrijfsuitje - en of personeelsfeest wat een slagend karakter heeft!

Prijs per persoon : € 29.90 (3 uur durend, incl. 2 consumpties)

Of wat dacht u ervan om deze geweldige rit aan te vullen met ... ? Bij Toon Vertier kunt u ook voor een complete Solexdag te kiezen.

Een Bedrijfsuitstapje met de Solex uit Grootmoedertijd. Bij Toon Vertier in Best! Een ritje door de Brabantse natuurgebieden is een geweldige gelegenheid voor een dagje uit.....

NOSTALIGISCHE SOLEXDAG

10.00 uur Ontvangst
U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie in het Bourgondische Brabant. Voor het bedrijfsfeest zijn de terrasstoelen gereserveerd en Toon Vertier heet u welkom en verteld u het eerste gedeelte van het dagprogramma.

10.30 uur Solextour
Nu is de tijd rijp. Na een korte instructie over het gebruik van de solex begint dan ook daadwerkelijk de beleving op " de Solex " uit Grootmoedertijd. De rit die u rijdt voert door het Brabantse meijerese populierenland. Bovendien voert deze rit door een prachtig stukje natuur met alle bezienswaardigheden in de omgeving. Onderweg komt u langs diverse horecagelegenheden., waar u de mogelijkheid heeft om even te genieten op een zonnig terras. Bovendien voert de rit door gezellige kerndorpjes met hun karakteristieke uitstraling. De solextour is een beleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

13.00 uur Picknick
Na deze ontspannende tocht staat er voor eenieder een overheerlijke picknick klaar, dus smullen maar!

14.00 uur Puzzelrit op vierwielige trapkar
Met ca. 4 à 5 personen neemt u plaats op onze vierwielige trapkarren. Aan de hand van een routebeschrijving rijdt u door het mooiste stukje natuur van Brabants Best. Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten (" Doen we het nu goed of niet?"). Na de pauze hervatten we de tocht voor het tweede deel.

16.00 uur Prijsuitreiking
Aan het einde van de rit wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles lekkere wijn en natuurlijk een daverend applaus van de andere teams.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet- Barbecue- Diner - Mega Wok.

Prijs per persoon : € 50,90 
Genoemde prijzen zijn incl. BTW 

Mocht u na deze gezellige dag een compleet verzorgde themafeestavond willen kijk dan op onze website.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1319 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4