Een nieuwe generatie vr uitjes


Aantal personen: 4 tot 50


Prijs: Vanaf €55,45 p.p. incl. BTW

Een nieuwe generatie VR uitjesEen nieuwe generatie VR uitjesEen nieuwe generatie VR uitjes

Meer informatie aanvragen

NexxtVR

Voor wie het gemist heeft; Virtual Reality (VR) is de nieuwste rage in de entertainmentindustrie. Dat is niet zonder reden. Het is zo vernieuwend dat woorden tekort schieten om deze onvergelijkbare ervaring te beschrijven. Omschrijvingen als spannend en meeslepend doen geen recht aan deze onvergetelijke belevenis. VR heeft simpelweg die ongrijpbare wow-factor. Ons brede aanbod van de laatste games en ervaringen op verschillende platforms garandeert dat. VR is dan ook zoveel meer dan gewoon een leuke activiteit. Het is baanbrekende technologie, die ongekende kansen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in de creatie van adembenemende virtuele omgevingen die uw belevingswereld naar epische hoogtes tillen.


Nexxt Level VR events

2 uur gebruik maken van de laatste nieuwe vr techniek

incl drankjes en lekkkernij

Voor alle type uitjes

45,- ex btw p.p.

54,45 incl p.p.


vanaf 4 tot 50 personen


www.nexxtvr.com

 


Virtual Reality begint met plezier. In VR kom je er weer achter hoe je als kind lol maakte. Je ervaart weer hoe het is om dingen voor de eerste keer te doen en te beleven. En het leuke is dat je deze ervaring met anderen kan delen. Bij ons kunt u vanaf 4 tot maximaal 50 personen terecht voor een uniek groepsuitje. Met 1200 vierkante meter aan VR-systemen en een multiplayer waarbij je met maximaal 12 personen toegang hebt tot dezelfde virtuele wereld, is dit een groepsactiviteit die bij uitstek geschikt is voor familiefeesten en personeelsuitjes.

Voor bedrijfsuitjes werkt het ook als een echte teambuilding activiteit vanwege de wetenschap achter de technologie. Door de manipulatie van je brein zorgt Virtual Reality voor sterke fysiologische reacties en een verhoogd bewustzijn met fascinerende gevolgen voor menselijke interactie en gedrag. Niet alleen is wetenschappelijk aangetoond dat dergelijke activiteit zorgt voor een betere band met de mensen om je heen, maar biedt het ook op een laagdrempelige manier mogelijkheden die anders veel lastiger te realiseren zijn. VR is daarom zeer geschikt om op een leuke en ontspannen wijze te werken aan skills als teamwork, creativiteit, communicatie en leiderschap. Waar anders dan in techstad Eindhoven, het Silicon Valley van Nederland, kunt u beter terecht voor de nieuwste technologische innovaties?

Omdat wij comfort belangrijk vinden, bieden we bij het arrangement ook onbeperkt lekkernijen en drankjes. Bovendien staat het hele Nexxt team tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Om het extra interessant te maken doe je automatisch mee aan ons competitiesysteem waarin prijzen te verdienen zijn. Laat deze kans niet schieten en boek nu je teamuitje.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1268 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4