Locatie

Escape (The Beach, City of Chain!)


Aantal personen: 20 - 300 personen


Prijs: Vanaf €24,10 p.p. incl. BTW

Escape (The Beach, City of Chain!)Escape (The Beach, City of Chain!)Escape (The Beach, City of Chain!)


De welbekende Jack Sparrow is na het opnemen van de laatste film vastgezet in een gesticht, maar is toch weten te ontsnappen. Nu is het aan jouw team om de prettig gestoorde Jack terug te vinden voordat de stad in grote rotzooi wordt! Jack is gelukkig niet heel erg zorgvuldig geweest om zijn sporen uit te wissen. Vanuit de gesloten afdeling, waar Jack hoorde te zitten, ga je op pad met zijn spullen en probeer je op tijd alle codes te vinden.

 

Wanneer jouw team beschikt over een goede teamgeest, dan kun je wel eens kans maken op de overwinning. Door samen te werken en alle puzzels en raadsels op te lossen, vind je de weg naar de uitgang. Escape The City is speciaal ontwikkeld voor het stimuleren van de teamgeest. Escape The City vindt plaats in de binnenstad, maar kan bij slecht weer ook op een horecalocatie gespeeld worden.

 

Escape The Chain

Escape The Chain is een variant van een escape room. Bij dit spel kan alleen de doldwaze kapitein Jack Sparrow de vastgeketende deelnemers losmaken. Alleen waar is Jack Sparrow? Dat is de opdracht voor het team. Je moet je team, die allemaal vastzitten aan een ketting, opzoek naar Jack die ergens in stad ronddwaalt. Volg de aanwijzingen en los de puzzels en raadsels op. Succes!

 

Eigen locatie

Liever een van de escape rooms op een andere of eigen locatie doen? Dat is mogelijk. Deze escape room zijn in andere steden, parken of op andere gebieden te spelen in de randstad. Informeer voor de mogelijkheden.   • info aanvragen Info aanvragen
  • Direct bellen Direct bellen

Heb je interesse in het teamuitje: Escape (The Beach, City of Chain!)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4