Locatie

Sloepenrally (wees je collega's te slim af!)


Aantal personen: 20 - 100 personen


Prijs: Vanaf €41,30 p.p. incl. BTW

Sloepenrally (wees je collega's te slim af!)Sloepenrally (wees je collega's te slim af!)Sloepenrally (wees je collega's te slim af!)
Meer informatie aanvragen

Welkom aan boord! Beleef een typische Haagse sloepenrally met de leukste, spannende, maar ook meeste relaxte puzzeltocht. Werk op een creatieve manier samen met je team, bedrijf of familie. Vergeet je kennis en creativiteit niet, die heb je namelijk nodig om de puzzel op te lossen.

 

Voordat je aan boord gaat, word je hartelijk ontvangen door een kundige begeleider. Wanneer de teams gevormd zijn, de opdrachten zijn uitgedeeld en jij er helemaal klaar voor bent, stap op een ruime sloep en kan de strijd gaan beginnen. De punten zijn binnen te harken door de creatieve geest los te laten. Zo moet je kennisvragen oplossen, maar ook op de foto gaan en voorwerpen uit de grachten vissen. Degene met de meeste stemmen wint de sloepenrallly en zal zijn winst het hele jaar bij het koffieapparaat vieren.

 

Deze gezellige sloepenrallly is te combineren met andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverijen of een andere leuke workshop. We kunnen natuurlijk ook de horeca verzorgen zodat je niks te kort komt.

 

De sloepenrally wordt extra gaaf als je met meerdere teams in meerdere boten de strijd met elkaar aan gaat. Een ding is hier meer gegarandeerd: goede verhalen aan het koffieapparaat.   • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Sloepenrally (wees je collega's te slim af!)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4