Locatie

Mens Special XL


Aantal personen: Vanaf 4 personen


Prijs: Vanaf €74,95 p.p. incl. BTW

Mens Special XLMens Special XLMens Special XLEen compleet mannenuitje!

Mens Special XL
Je komt samen met je vrienden drie uiterst mannelijke activiteiten doen, namelijk quad rijden, offroad rijden en driften. Snelheid, adrenaline, actie, avontuur en plezier. Dit zijn de kernwoorden van de Mens special XL. Met minimaal 4 deelnemers kunnen zowel kleine- als grote groepen langskomen. Ook is het ideaal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Ook zin in een speciale mannendag, boek dan nu de Mens special XL!


Programma
Na aankomst op onze locatie wordt je ontvangen door een instructeur die je in het kort verteld wat er die dag gedaan zal worden. Je begint bij ons speciale parcours om quad te rijden. Na een korte instructie is het tijd om op de stoere quads te berijden en je vrienden te snel af te zijn! Na een intensief ritje met de quad ga je vervolgens een grotere en ruigere auto instappen, namelijk een 4×4 terreinwagen. In tegenstelling tot het quad rijden is nu de uitdaging om met de auto zo beheerst en effectief mogelijk door de bossen te rijden.

Na veel actie is het tijd om het adrenaline niveau tot de max te brengen met driften! Stap de auto in en ga driften op onze speciale baan. Ervaar ook wat de acteurs van Fast & Furious ervaren. Na zo’n dag vol actie en adrenaline is het natuurlijk tijd om even bij te komen aan onze bar. Hier heb je de mogelijkheid om na te borrelen aan en verhalen uit te wisselen over de leuke ervaringen.

Voorbeeldprogramma
14:00 – Ontvangst op onze locatie
14:15 – Offroad rijden
15:15 – Pauze
15:30 – Quad rijden
16:30 – Driften
17:30 – Afsluiting aan de bar

Vragen?
Vragen over de activiteiten of de dorstlessers? Stel ze eenvoudig via het formulier en we helpen je graag.


  • info aanvragen Info aanvragen
  • Direct bellen Direct bellen

Heb je interesse in het teamuitje: Mens Special XL?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4