Locatie

Een programma vol actie, adrenaline en uitdagingPrijs: Vanaf €89,95 p.p. incl. BTW

Een programma vol actie, adrenaline en uitdagingEen programma vol actie, adrenaline en uitdagingEen programma vol actie, adrenaline en uitdaging

Meer informatie aanvragen

Adrenaline special!

Kom samen met je vrienden drie uiterst mannelijke activiteiten doen, namelijk ‘de slechtste chauffeur van NL’, paintballen en driften. Kernwoorden van de Adrenaline special zijn actie, snelheid, adrenaline en plezier. Zowel kleine- als grote groepen kunnen langskomen, met minimaal 4 deelnemers. Een ideaal uitje voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familiedagen. Op zoek naar een speciaal mannen uitje? Boek dan nu de Adrenaline special!

Programma

Je gaat richting ons parcours, nadat je wordt ontvangen op onze locatie door onze instructeur. Je start al gelijk met een super intensieve en vermakelijke activiteit, namelijk driften! Je stapt de auto in en begint te driften op onze speciale baan. Daarna ga je leuke onderdelen voltooien met de slechtste chauffeur van NL. Dit zorgt voor veel leuke en hilarische momenten.

Vervolgens is het tijd om de auto uit te stappen en je paintball overall aan te trekken. Eerst worden de regels kort uitgelegd en daarna stap je onze paintball arena in. De strijd kan beginnen! Kan jij de tegenstanders uitschakelen en de vlag veroveren?


Voorbeeldprogramma
12:00 – Ontvangst op onze locatie
12:15 – Driften
13:15 – Slechtste Chauffeur van NL
14:15 – Paintball
15:15 – Afsluiting aan de bar


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1282 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4