Locatie

Stoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland games


Aantal personen: Vanaf 10 personen


Prijs: Vanaf €45,00 p.p. incl. BTW

Stoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland gamesStoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland gamesStoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland gamesStoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland games
Meer informatie aanvragen

Met de Challenge voor echte Mannen worden er 3 totaal verschillende wedstrijden gespeeld: archery tag, paintball en Highland Games. Tijdens de Highland Games ga je verschillende uitdagende spellen spelen in highland thema. Zet je maar schrap want daarna is het tijd voor Paintball!. Tot slot moet er met het boogschieten zoveel mogelijk punten verzameld worden om de tegenpartij te verslaan. Welk team wint de meeste onderdelen?

Programma
Na ontvangst op één van onze locaties beginnen we met een korte introductie over het programma. Een begeleider legt uit hoe het programma er die dag uit zal zien en wat de regels zijn. We beginnen daarna gelijk met archery tag. De strijd barst al gelijk los! Na een leuke archery tag wordt het nog heftiger met paintball! Iedereen krijgt een overall, paintball wapen, masker en 50 paintballs. Ready to get dirty? Tot slot sluiten we af met de Highland Games, een serie uitdagende onderdelen voor de echte krachtpatsers! Wie scoort uiteindelijk de meeste punten en is de winnaar van de Challenge voor echte Mannen?

Voorbeeldprogramma
13:00 – Ontvangst op onze locatie
13:15 – Archery tag
14:15 – Pauze
14:30 – Paintballen
15:30 – Pauze
16:00 – Highland Games
17:00 – Afsluiting aan de bar


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Stoere mannen arrangement - archerytag, paintball en highland games?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4