Locatie

Men's special - 4x4 en quad rijdenPrijs: Vanaf €67,50 p.p. incl. BTW

Men's special - 4x4 en Quad rijdenMen's special - 4x4 en Quad rijdenMen's special - 4x4 en Quad rijdenMen's special - 4x4 en Quad rijden
Meer informatie aanvragen

De combinatie van twee mannelijke activiteiten; quad rijden en offroad rijden! Doe deze activiteit samen met je vrienden en ervaar de adrealine, snelheid, actie en het avontuur. Je kunt deelnemen met zowel kleine- als grote groepen met minimaal 5 deelnemers. Een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten of familiedagen! Wil jij ook een echte mannendag beleven? Boek dan nu deze Mens special!


Het programma

Je wordt ontvangen op onze locatie door een instructeur die in het kort vertelt hoe de dag eruit zal zien. Daarna vertrek je naar ons speciale parcours om quad te rijden. Eerst ontvang je wat korte instructies en vervolgens is het tijd om zelf quad te rijden en je vrienden te laten zien wie de baas is!

Na deze intensieve rit op de quad, stap je in een ruigere en grotere auto. Met deze terreinwagen ga je offroad rijden in een bosrijke omgeving. Overmeester de ene na de andere steile helling. Na deze rit is er de mogelijkheid om gezellig na te borrelen aan onze bar en de ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Voorbeeldprogramma

14:00 – Ontvangst op onze locatie
14:15 – Quad rijden
15:15 – Offroad rijden
16:15 – Afsluiting aan de bar


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1282 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4