Locatie

Quad rijdenPrijs: Vanaf €39,95 p.p. incl. BTW

Corona Proof

Quad rijdenQuad rijdenQuad rijden
Meer informatie aanvragen

Klaar voor een spectaculaire onvergetelijke ervaring? Met de quad over schuine hellingen en moeilijke obstakels wordt dit uitje een hele uitdaging! Je neemt het op tegen je vrienden of familie en dat zorgt voor extra veel adrenaline en spanning. Voor het quad rijden heb je geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en veel lef. Ga jij vol gas?

Quad rijden programma

Na een warm welkom gaan we met je gezelschap naar het terrein. De instructeur vertelt hoe de dag er uit komt te zien en zal een deskundige uitleg geven over quads. Nadat iedereen de quad onder de knie heeft ga je het uitdagende quad parcours op. Wie zal het lukken om de tegenstanders af te schudden. 

Om de veiligheid te garanderen en op basis van beschikbaarheid zal er gerouleerd worden tijdens het rijden.

Quad rijden Gouda en Eindhoven

Om zo goed mogelijk de quad onder de knie te kunnen krijgen ga je op de banen in Gouda en Eindhoven eerst over het behendigheidsparcours. Daar leer je goed sturen zodat je alle obstakels kunt vermijden. Nadat je de wipwap, slalom, schuine helling en scherpe bochten hebt doorstaan, kun je nog even los op de vrije quad baan.

Quad rijden Nijmegen

Wil je echt de behendigheid van je gezelschap testen? Ga dan voor het elektrisch quad rijden in Ewijk. In het bos wordt de behendigheid op de proef gesteld. Laat je quad skills zien en trotseer alle obstakels op een elektrische quad.

 

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk in Gouda en Eindhoven dankzij verlichte velden!


Coronaproof Quad rijden op 1.5 meter

Op al onze locaties hebben we het quad rijden aangepast naar veilige omstandigheden. Je rijdt altijd alleen op een quad die we na elke ronde netjes schoonmaken en reinigen. Alle deelnemers en de instructeur kunnen gemakkelijk 1,5 meter afstand houden en dat organiseren wij ook met speciale lijnen. Iedereen gebruikt een eigen haarnetje voor de helm en er vindt extra schoonmaak plaats van de waiting area.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4