SlipcursusPrijs: Vanaf €44,95 p.p. incl. BTW

SlipcursusSlipcursusSlipcursus
Meer informatie aanvragen

Een obstakel op de weg, forse regenval, aquaplaning en andere onverwachte factoren veroorzaken gevaarlijke situaties op de weg. Met een slipcursus ben je wel voorbereid op deze situaties! Verbeter daarom je rijvaardigheid met een anti-slipcursus en wees voorbereid op onverwachte situaties!

Antislipcursus

De auto onder controle houden bij gevaarlijke omstandigheden lijkt makkelijker dan het is. Bestuurders die zulke situaties hebben meegemaakt, weten hoe lastig het is. Door de slipcursus bij Fundustry leer je op een leuke manier jouw auto, ten alle tijden onder controle houden. Leer obstakels ontwijken, een slip voorkomen en corrigeren. Leer op een leuke manier de auto onder controle te houden verbeter je reactievermogen. De slipcursus is niet alleen leerzaam, maar zorgt ook voor de nodige spanning en adrenaline! Daarnaast heeft Fundustry een professionele oefenbaan met speciale slip-coating om de slipcursus zo realistisch en effectief mogelijk te maken.

Een anti-slipcursus is een ervaring die je niet snel gaat vergeten!

Inhoud slipcursus

Er komen meerdere onderdelen aan bod tijdens onze slipcursus. Deze zorgen ervoor dat je nog beter voorbereid de weg op gaat. Zoek je een slipcursus alleen voor fun? Dan ben je ook aan het juiste adres! Onze slipcursussen bestaan altijd uit een evenwichtige combinatie van fun en educatie. De onderdelen die aan bod komen zijn als volgt:

  • Theorie
  • Zit- en stuurhouding
  • Correctie achterwiel slippen
  • Remmen en uitwijken met ABS (glad wegdek)
  • Noodstop met ABS op glad wegdek
  • Noodstop met ABS op asfalt

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden! I.v.m. veiligheid en op basis van beschikbaarheid is er sprake van roulatie tijdens het rijden.
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4