Locatie

PubquizPrijs: Vanaf €24,95 p.p. incl. BTW

PubquizPubquiz

Meer informatie aanvragen

De populariteit van de pubquiz in Nederland en België blijft alsmaar stijgen. De pubquiz is een variant op een triviantquiz. Een prachtige combinatie tussen een ouderwetse spelletjes avond en uitgaan in een kroeg of café.


Hoe zit de quiz in elkaar?

Voordat de pubquiz begint, worden er teams gemaakt onder de kandidaten. De vragen zullen ook worden beantwoord in teamverband. Goed samenwerken is dus key om te kunnen winnen. Een quizmaster zal de vragen stellen.

De basis van de pubquiz ziet er als volgt uit:

Ronde 1: Aan de hand van beknopte foto’s zullen de kandidaten op de proef gesteld worden om bekende Nederlanders te raden.

Ronde 2: Film en series staan centraal in deze ronde. Er worden tunes gedraaid waaruit de kandidaten de bijbehoren de serie of film moeten halen. 

Ronde 3: In deze ronde krijgen de kandidaten allerlei vragen over de actualiteit voor de kiezen.

Ronde 4: De quizmaster stelt 30 stellingen en aan de teams te bepalen of de stelling goed of fout is. De teams krijgen 2 bordjes. Eén bord met ‘goed’ en één bord met ‘fout’.

Bonusrondes

Deze pubquiz heeft de mogelijkheid om het te verlengen met een half uur. In dit half uur zijn ludieke prijzen te winnen. Nadat de kandidaten nog eens tactisch en praktisch aan de tand worden gevoeld kan er een klein prijsje gewonnen worden als uitblinker, pechvogel of snelste van de avond.

Antwoorden

Het geven van antwoorden gaat niet aan de hand van degene met de luidste stem, maar het team dat het eerste geluid maakt met het object dat ze gekregen hebben. Een bel, een plastic kip of een toetertje, het team wat als eerste van zich laat horen, mag antwoord geven op de vraag,


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4