Locatie

Ranking the company


Aantal personen: Vanaf 12 personen


Prijs: Vanaf €60,45 p.p. incl. BTW

Ranking the company
Meer informatie aanvragen

Denk jij alles te weten van je collega’s / vrienden? Ranking the Company is de manier om ze echt te leren kennen…

Uiteraard Ranking the Company ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen!

 

Iedere deelnemer krijgt vooraf een enquête gemaild met  vragen. Aan de hand van vragen als “Wie heeft de beste smoesjes?” moeten zij zichzelf en hun medespelers “Ranken”. Zij maken een top 10 waarin zij de medespelers en zichzelf op de, naar eigen mening en inzicht, goede plek zetten. Op 1 zet je degene die volgens jou altijd de beste smoesjes heeft en op de 10e plek degene die altijd door het ijs zakt als hij of zij ergens onderuit probeert te komen. Zo wordt er per vraag die gesteld wordt een top 10 gemaakt. Hieronder de vragen die gesteld worden waar de hilarische resultaten uitkomen: 

 

Wie haalt er het vaakst koffie?

Wie gaat er als laatste naar huis na de borrel?

Wie heeft de beste smoesjes?


Uiteraard bent je vrij om de vragen te personaliseren. Is er iets wat echt speelt binnen het bedrijf of vriendengroep? Laat het ons weten en wij verwerken dit in de resultaten. Ranking the Company staat garant voor een hilarische teambuilding of groepsuitje!

Wat staat je te wachten tijdens Ranking the Company?

Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. In teamverband wordt tijdens het uitje zelf nogmaals van elke vraag een top 10 gemaakt, die wordt vergeleken met de algemene top 10. Om en om moet een team hun keuzes toelichten wat tot hilarische situaties leidt. Het team met aan het einde de meeste punten is de winnaar van Ranking the Company!

 

De presentatie van Ranking the Company is in handen van een oer-gezellige quizmaster. Hij of zij loodst de teams door de vragen en zorgt voor een ontspannen sfeer.

Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland en België gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

 

Wat zijn de kosten voor Ranking the Company?

De prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.

 

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Ranking the company?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1421 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4