Locatie

Flikken Maastricht


Aantal personen: Vanaf 12 personen


Prijs: Vanaf €39,93 p.p. incl. BTW

Flikken Maastricht
Meer informatie aanvragen

In het pittoreske Maastricht of een andere willekeurige stad is Moord en doodslag meer regel dan uitzondering. De politiemensen onderzoeken de één na de andere bloedstollende zaak. TB Events geeft jullie nu de kans om in hun schoenen te staan. Stap uit de dagelijkse sleur met je collega’s en speel dit bloedstollende spel. Een meeslepende moordzaak, ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje met collega's of vrienden.


Hoe ga je te werk?

Begin aan de basis: plaats delict. Je volgt de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team zet je alle informatie op een rijtje en bepaal je de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.

Wat staat je te wachten tijdens Flikken Maastricht?

Detective word je niet zomaar. Daarom beginnen we met een stevige bak koffie om je op scherp te zetten. Dan volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams bezoek je de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.

 

Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven.

Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.


  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Flikken Maastricht?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4