Locatie

Vr dinner game: defuse the bombPrijs: Vanaf €58,00 p.p. incl. BTW

VR Dinner Game: Defuse the Bomb
Meer informatie aanvragen

Daar zit je dan met een VR-bril aan tafel, even helemaal in je eigen Virtual Reality. Je hoort je medespelers iets roepen, maar kan het niet linken aan je eigen spel. De instructies van je teamgenoten helpen je gelukkig wél verder in de virtuele wereld. Iedereen beleeft de Virtual Reality op zijn eigen manier. Een VR-game wordt vaak als een individuele activiteit gezien, maar wij zorgen ervoor dat je elkaar juist ontzettend hard nodig hebt om verder te kunnen in het spel.

De VR-game is hilarisch om te zien voor de deelnemers die op dat moment de bril niet op hebben, maar ook roept het nieuwsgierigheid bij hen op. Wat zou de deelnemer met de VR-bril nu precies zien? Waarom duikt hij plots zo in elkaar en maait hij met zijn armen?

Tijd om te wisselen, nu mag jij de VR-bril op. Ineens wordt er meer duidelijk. Dít is wat je medespeler in de Virtual Reality zag. Oeh pas op daar valt een enorm rotsblok… bukken!

Tijdens de VR Dinner Game kom je in aanraking met verschillende VR-games, zowel strijdend in teamverband als individueel. Tussendoor geniet je van een heerlijk 3-gangendiner.

Oplossen van puzzels om bommen te ontmantelen
In teams maak je tijdens de eerste speelronde kennis met Virtual Reality en de mogelijkheden van de VR-bril. Ook oefen je met het ontmantelen van een bom.

In de tweede ronde maak je namelijk met je team zoveel mogelijk bommen onschadelijk, dus het is wel zo prettig om tijdens deze ronde zoveel mogelijk handigheid te krijgen in de wereld van de Virtual Reality. Een van je teamgenoten heeft de VR-bril op en ziet de bom. Het probleem is dat hij geen idee heeft hoe hij deze onschadelijk moet maken, daarvoor heeft hij jullie hulp nodig. Samenwerken is dan ook hét sleutelwoord voor dit spel. De deelnemer met de VR-bril op moet een zo goed mogelijke beschrijving geven van hetgeen wat hij ziet. De overige teamgenoten zijn tussendoor druk bezig met het oplossen van puzzels om tot duidelijke instructies te komen. Dit gaat natuurlijk onder tijdsdruk, want de tijd op de bom blijft maar aftellen! Wat een vreselijk geluid dat aftikken van de bom, dat voert de druk nog verder op. Met elke goede instructie zijn jullie als team weer een stap in de goede richting.

De moeilijkheidsgraad van de puzzels verandert naarmate er meer bommen onklaar worden gemaakt. Natuurlijk zijn er ook hints beschikbaar voor als jullie er écht niet uitkomen. Zowel het aantal bommen dat jullie ontmanteld hebben, als de tijd waarbinnen dit is gelukt, tellen mee in de eindscore.

Hoeveel bommen krijgen jullie in zo’n kort mogelijke tijd onschadelijk gemaakt of exploderen ze uiteindelijk alsnog?

Een zenuwslopend spel wat zich zowel in de virtuele wereld als in de échte wereld afspeelt.

Spel naar keuze
Tijdens de laatste ronde komen er meer VR-brillen op tafel en kunnen jullie een of meerdere VR-spellen naar keuze spelen. Zo is het mogelijk om een heus sneeuwballengevecht te spelen of wat dacht je van het maken van een spannende wandeling terwijl de dinosaurussen op armlengte afstand voorbij lopen. Alles is mogelijk in de Virtual Reality!

3-gangendiner
Tijdens deze VR Dinner Game hebben we een 3-gangendiner voor jullie geregeld. De verschillende gangen van het diner worden afgewisseld met de speelrondes van het spel. Uiteraard stap je tijdens het eten even uit de Virtual Reality, terug naar de werkelijkheid!

Locaties: Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen & Utrecht
Aantal personen: Deze activiteit is te boeken vanaf 10 personen


Prijzen:
Deze activiteit is te boeken vanaf €50,85 excl. BTW. De prijzen verschillen per locatie en groepsgrootte:

 

Den Bosch

Eindhoven

Nijmegen

Utrecht

 

Incl. BTW

Excl. BTW

Incl. BTW

Excl. BTW

Incl. BTW

Excl. BTW

Incl. BTW

Excl. BTW

1 – 19 personen

€60,00

€52,51

€60,00

€52,51

€60,00

€52,51

€66,00

€57,46

20 – 49 personen

€59,00

€51,68

€59,00

€51,68

€59,00

€51,68

€65,00

€56,64

Vanaf 50 personen

€58,00

€50,85

€58,00

€50,85

€58,00

€50,85

€64,00

€55,81


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1282 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4