Locatie

PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)


Aantal personen: 15 tot 1000 personen


Prijs: Vanaf €49,50 p.p. incl. BTW

PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)

Meer informatie aanvragen

Dit is hét uitje als je houdt van spanning, teambuilding, actie en gezelligheid. Speel slim als team, scoor zo veel mogelijk punten en beïnvloed de jury op slinkse wijze! En dat alles in een pretpark..

Dit spel start al ver voordat jullie ook nog maar een stap in het pretpark hebben gezet. Doordat de teams al gevormd zijn en wij de 06-nummers al hebben van alle collega's /teamleden kunnen we al veel eerder aan de slag. Iedereen zal een officiële trailer (op maat gemaakt voor jullie bedrijf in Hollywoodstijl) op zijn telefoon te zien krijgen. Gegarandeerd een succes! De spanning zit er meteen goed in...


Bij de start van dit avontuur, krijgen jullie de nodige spullen mee:

  • Pretpark Adventure Gameplay Map
  • Telefoon voor extra missies
  • Camera
  • Vragenlijst
  • Plattegrond van de attracties met juryleden
  • Flesjes drinken & consumptiebon


Het spel is duidelijk, de materialen zijn verdeeld, jullie hebben goede zin en 'the gates are open'! De bedoeling is om zo veel mogelijk punten binnen te slepen met je team. Maar pas op: andere teams kunnen ook weer punten afsnoepen van jullie puntentotaal! Bij verschillende attracties staan onze juryleden. Hier hebben zij speciale opdrachten die bij de attractie horen. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden terwijl je in een zweefmolen zit terwijl je kameraden dit uitbeelden naast de zweefmolen? Of heb je ooit 30 seconds gespeeld in een supersnelle achtbaan?

Per doelgroep hebben wij een verschillende game ontwikkeld. Geef bij het boeken dus aan of het bij jullie gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, etc. Ook kunnen jullie een pretpark doorgeven waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!
  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4