Locatie

Pretpark adventure (teambuilding in pretpark!)


Aantal personen: 10 tot 1000 personen


Prijs: Vanaf €49,50 p.p. incl. BTW

PRETPARK ADVENTURE (teambuilding in pretpark!)

Meer informatie aanvragen

Dit is hét uitje als je houdt van spanning, teambuilding, actie en gezelligheid. Speel slim als team, scoor zo veel mogelijk punten en beïnvloedt de jury op slinkse wijze! En dat in een pretpark..

Dit spel start al ver voordat jullie ook nog maar een stap in het pretpark gezet hebben. Doordat de teams al gevormd zijn en wij de 06- nummers al hebben van alle collega's /teamleden kunnen we al veel eerder aan de slag. Iedereen zal een officiële trailer (op maat gemaakt voor jullie bedrijf in hollywood stijl) op zijn telefoon te zien krijgen. Gegarandeerd een succes! Meteen zit de spanning erin..


De jury heeft voor jullie alle materialen om de opdrachten uit te kunnen gaan voeren:

– Pretpark Adventure Gameplay Map
– Telefoon voor extra missies
– Camera
– Vragenlijst
– Plattegrond van de attracties met juryleden
– Flesje drinken & consumptiebon

Het spel is duidelijk, de materialen zijn verdeeld, jullie hebben goede zin en 'the gates are open':) De bedoeling is om zo veel mogelijk punten binnen te slepen met je team. Maar pas op: andere teams kunnen ook weer punten afsnoepen van jullie puntentotaal! Bij verschillende attracties staan onze juryleden. Hier hebben zij speciale opdrachten die bij de attractie horen. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden terwijl je in een zweefmolen zit en je kameraden dit uitbeelden naast de zweefmolen? Of heb je ooit vreemde raadsels op moeten lossen in een reuzenrad?

Geef bij het boeken van Pretpark Adventure aan of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, teamuitje of vriendenuitje en naar welk pretpark jullie voorkeur uitgaat omdat we per doelgroep een verschillende game hebben.

 

Pretpark adventure staat voor gezelligheid, teambuilding, uitdaging enhumor. Durf jij het aan!?:)
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1279 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4