Locatie

Hightech Communication Box


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €34,50 p.p. incl. BTW

Hightech Communication BoxHightech Communication BoxHightech Communication BoxHightech Communication Box

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

In teams van ongeveer 6 personen krijgen jullie de taak om deze Hightech Communication Box te ontmantelen. Alles draait om goede samenwerking. Zonder goed te communiceren is het onmogelijk om deze Box te ontmantelen. Lukt het jullie om doormiddel van goede communicatie de Hightech Communication Box op te lossen?

De game wordt op maat gemaakt, dus de moeilijkheidsgraad en de duur kunnen worden aangepast.


Voor jullie staat een gesloten box. Deze zit vergrendeld doormiddel van een slot. In deze koffer zitten spannende puzzels en opdrachten zoals morsecodes, blacklight en vingerafdrukken... Schiet de onderkant los als je precies 7 keer schudt met de kist? En wat doet die rare sensor rechtsboven in de bomkoffer?

Aan jullie de taak om de bom binnen het uur (of 2 uur) te ontmantelen. Dit lukt alleen als jullie de taken goed verdelen en goed communiceren. Naarmate de tijd vodert neemt de hoeveelheid rook ook toe. Zijn jullie stressbestendig genoeg? 

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Hightech Communication Box?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4