Locatie

OUT OF THE BOX 'Beste teambuilding game 2020!'


Aantal personen: Vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €29,50 p.p. incl. BTW

OUT OF THE BOX 'Beste teambuilding game 2020!'OUT OF THE BOX 'Beste teambuilding game 2020!'OUT OF THE BOX 'Beste teambuilding game 2020!'

Meer informatie aanvragen

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Is het tijd voor een échte uitdaging voor jou en je collega's? Zijn jullie er klaar voor om anders te denken dan normaal? Dan is 'Out of the Box' echt iets voor jullie. Bij dit spel moet je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te kunnen komen. 

Escape rooms zijn momenteel erg populair; out of the box is hier een variant van. Het verschil; anders (leren) denken en samenwerken staan centraal. Het zoekwerk wordt achterwege gelaten. 


In groepen van 3 tot 8 personen gaan jullie het geheim van de mysterieuze box ontrafelen. Een grote gesloten legerkist... Door logisch na te denken en goed te overleggen kan de eerste code gekraakt worden die de box doet openen.

Binnen deze grote box bevinden zich 12 kleinere kistjes met in ieder kistje een totaal andere opdracht. Ga van kistje naar kistje en kraak ze allemaal om de winst in de wacht te slepen!

Zijn jullie met meer dan 8 personen? Geen probleem! Wij kunnen zoveel boxen meenemen als jullie wensen. Dit brengt direct een extra spelelement met zich mee, want wie van de teams weet als eerste alle kistjes op te lossen? Strijd met én tegen elkaar!

Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij organiseren dit uitje graag voor jullie!

  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: OUT OF THE BOX 'Beste teambuilding game 2020!'?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4