Mindf*ckPrijs: Vanaf €33,25 p.p. incl. BTW

Mindf*ckMindf*ckMindf*ckMindf*ck
Meer informatie aanvragen

Mindf*ck is een ongeëvenaarde outdoorgame / citygame waarbij teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel strijden. De deelnemers krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld. Het spel is doorspekt met grappige valstrikken bedoeld om de deelnemers op het verkeerde been te zetten. Niets is wat het lijkt! Een spel op de grens van werkelijkheid en fictie.

Mindf*ck duurt 2,5 uur en begint met een korte introductie over het spel en de tools. Vervolgens gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad om verschillende opdrachten uit te voeren. Elke goed uitgevoerde opdracht levert punten op.


De opdrachten zijn oa:

The Art of Camouflage
The Art of Camouflage is een expeditie door het donkere woud of de stadsjungle. Daar is niets wat het lijkt. Zie dan de codes maar eens te ontdekken...

No Time to Lose
Bij No Time to Lose moeten de deelnemers de tijd zien te gebruiken om een code te ontcijferen. Maar tijd is een rekbaar begrip...

Counting Colors
Het doel van deze bijzondere opdracht is een dubieuze container. En eenmaal gevonden begint de speurtocht pas echt...

The Bilboard
Het lijkt op een boom of toch ook weer niet? Geloof jij je eigen ogen?

Stereo
De deelnemers gaan op zoek naar een extra dimensie en meer...

Naast deze vijf opdrachten kunnen de deelnemers ook punten scoren door het uitvoeren van bonusopdrachten en het oplossen van bonuspuzzels.

Na afloop van het spel worden de resultaten van de teams beoordeeld en uiteraard verteld wat ze allemaal gemist hebben. Daarna wordt de beker uitgereikt aan het team dat de illusies en bonusopdrachten het best heeft doorzien. Voor de bijna-winnaars is er een leuk aandenken aan deze onvergetelijke ervaring!

Inclusief:
- Begeleiding en instructie
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Aandenken voor alle

Aantal personen
Van 8 tot 100 personen

Locaties
Locaties in de natuur:
Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

Locaties in de stad:
Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

Richtprijs
33,25 euro pp incl. BTW


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1267 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4