Locatie

Workshop Drone Vliegen


Aantal personen: vanaf 15 personen


Prijs: Vanaf €27,50 p.p. incl. BTW

Workshop Drone VliegenWorkshop Drone VliegenWorkshop Drone VliegenWorkshop Drone Vliegen
Meer informatie aanvragen

Drone vliegen is de rage van dit moment en iets wat je gedaan moet hebben. Drones zijn al bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Verschillende organisaties zoals politie en brandweer maken er veelvuldig gebruik van. Maar ook particulier is Drone Vliegen erg populair. Maak leuke filmpjes en foto’s vanuit de lucht en leer vliegen als echte dronepiloot!

Wat mag je verwachten van een Workshop Drone Vliegen?
We starten met een ontspannen ontvangst. Hierna worden de instructies en veiligheidsregels doorgenomen. In team verband leer je de basisvaardigheden hoe je moet vliegen met een drone. Als iedereen behendigheidsniveau PRO heeft gehaald gaan we een gaaf hindernis-parcours vliegen: let the games begin!

Één voor één ga je strijden voor punten voor je team. Het wordt een heuse strijd. Vlieg onder bogen door, door opblaasbare objecten, langs opblaasbare palen en land weer op de landingsplek! Wie blijkt de beste vaardigheden te hebben en wordt de dronepiloot van de dag? Een supergaaf en uniek uitje die je gedaan moet hebben! Ook ontvangen jullie na het uitje de beelden die jullie gemaakt hebben met de drone. Hilarisch om terug te kijken.

De Workshop Drone vliegen kan zowel binnen (sportzaal, bedrijfspand, horecazaal, etc.) als buiten. Op een eigen locatie of op een locatie die wij graag regelen voor jullie. Als er buiten gevlogen wordt dient het een "open vrije ruimte" zijn. In een centrum van een stad en in de buurt van openbare (snel)wegen en vliegvelden is het niet toegestaan om drone te vliegen.Wilt u er een heerlijke lunch of diner bij? Informeer naar de mogelijkheden.

  • info aanvragen Info aanvragen

Heb je interesse in het teamuitje: Workshop Drone Vliegen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1437 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4