Locatie

Pubquiz met hilarische filmpjes


Aantal personen: 24


Prijs: Vanaf €15,00 p.p. incl. BTW

Pubquiz met hilarische filmpjesPubquiz met hilarische filmpjesPubquiz met hilarische filmpjesPubquiz met hilarische filmpjes

Meer informatie aanvragen

De Andere Quiz is de pubquiz met hilarische filmpjesleuke muziek en actuele onderwerpen die geheel kan worden afgestemd op uw wensen. Onze presentatoren zorgen met onze quiz voor een avond of middag vol humor en plezier. En dat voor maar 15 euro per persoon!

Alle rondes zijn aangekleed met veel multimedia waardoor er veel gelachen wordt en iedereen een topavond heeft, ook als er niet gewonnen wordt. Een ronde met vragen over het bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden!


Een quiz inclusief diner bieden we graag aan in samenwerking met de evenementenlocaties waar wij mee samenwerken, maar het is natuurlijk ook mogelijk op een door u gekozen locatie De Andere Quiz te spelen. Er komt dan een professionele presentator die alle benodigdheden mee neemt inclusief een beker voor het winnende team!


Prijs: € 15,00 per persoon (vanaf € 350,-)

Prijs inclusief diner op aanvraag

Inclusief: presentator en beker voor het winnende team

Tijdsduur:
Ruim 90 minuten

Locatie:
Mogelijk in heel Nederland

Verschillende opties: Popquiz, Sportquiz of Algemene Quiz (allemaal veel multimedia)

Themaquizzen

Voor de liefhebbers bieden we ook pubquizzen aan die gebaseerd zijn op specifieke thema's zoals de popquiz wat een muziekquiz is met hele leuke filmpjes, meezingers, leuke feitjes en veel humor

De sportquiz is ook beschikbaar met veel historische hoogtepunten, de nodige bloopers en bijzondere sportfeitjes over veel diverse sporten.

In onze algemene quiz (De Andere Quiz) komen veel diverse onderwerpen naar voren en zit er dus altijd voor iedereen iets in.

Bij elke quiz zitten sowieso veel leuke filmpjes, een hoop multimedia en wordt er veel gelachen!
Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie
1411 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4