EnjoyVR Virtual Reality Nijmegen

Het leukste teamuitje met indrukwekkende Virtual Reality vind je bij EnjoyVR in hartje Nijmegen. Het lijkt op een bioscoopfilm waarin jezelf de hoofdrol speelt.

Stap in de racesimulator en vlieg met grote snelheid over het F1 circuit, versla zombies met een geweer, beleef de spannendste rollercoasters, beklim de Mount Everest of geniet van diepzeeduiken. De meest gevraagde experience is balanceren op grote hoogte op een smal plankje tussen de wolkenkrabbers. Durf jij het?

EnjoyVR Virtual Reality Nijmegen

Jullie worden ontvangen met een koffie/thee of frisdrank, waarna je uitleg krijgt over de virtual reality experiences. Vervolgens gaan jullie zelf leuke, spannende en indrukwekkende Virtual Reality belevenissen ervaren. En dat levert hilarische momenten op! Waar jij in de 3D-wereld walvissen denkt aan te raken, bergen trotseert en op grote hoogtes balanceert, ziet de rest op een TV-scherm waar je je bevindt. Zodra je de VR-bril afzet sta je weer met beide benen op de grond en is het de beurt aan de volgende. Je kunt je foto’s en video’s gemakkelijk delen op social media want wifi is gratis beschikbaar.

Er wordt vaak en hard gelachen bij EnjoyVR, het is een origineel teamuitje waarover nog vaak met plezier nagepraat wordt! Uitstekend te combineren met aansluitend een hapje/drankje bij de horecagelegenheden in Nijmegen Centrum.

EnjoyVR Virtual Reality Nijmegen


We ontvangen groepen tot 25 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om de activiteit te combineren met tal van andere activiteiten in Nijmegen.

Ook beschikt EnjoyVR over een luxe Virtual Reality truck die op elke gewenste locatie VR kan aanbieden zoals beurzen, bedrijfsdagen, events, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

Dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur

Vanaf 4 personen.
Prijs vanaf eur 19,75 pp incl. consumpties


Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

EnjoyVR Virtual Reality Nijmegen
EnjoyVR Virtual Reality Nijmegen

Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: vanaf € 19,75 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie