Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord

Op zoek naar een unieke en sportieve teambuildingsactiviteit? Altijd al wel eens op een studentenroeivereniging willen zijn? Dit is jouw kans! Njord biedt al enige jaren clinics aan voor bedrijven, familie-uitjes, teambuildingsactiviteiten en meer.

De begeleidende trainers bestaan uit vijftien enthousiaste leden van de K.S.R.V. "Njord", die graag hun kennis over en vaardigheid in het roeien willen overbrengen. De groep bestaat uit wedstrijdroeiers, oud-wedstrijdroeiers, competitieroeiers en stuurtjes, wat betekent dat wij u en uw bedrijf alle aspecten van het studentenroeien vanuit verschillende invalshoeken kunnen bijbrengen. Wij streven hierbij naar het samenstellen van een programma dat zoveel mogelijk past bij uw persoonlijke wensen, zodat u een onvergetelijke dag of periode bij ons kunt beleven.
Lijkt het u leuk om samen met ons een sportieve uitdaging aan te gaan? Lees dan vooral verder over de mogelijkheden die wij u bieden!
Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord
Onze vereniging leent zich bijzonder goed voor een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit en vergaderingen. Roeien in een vier- of achtpersoonsboot is een teamsport, waarbij iedereen in de boot een aandeel heeft. Samenwerking is de sleutel tot een boot die goed en hard vaart. Het is hierdoor noodzakelijk dat iedereen op hetzelfde moment precies hetzelfde doet. Deze gezamenlijke inspanning vereist een dusdanige samenwerking, dat iedereen in de boot op elkaar moet vertrouwen en daardoor op elkaar ingespeeld raakt. Deze versterking van de teamspirit zorgt ervoor dat uw team beter en efficiënter samenwerkt. Bovendien is roeien goed voor het lichaam en de conditie. De roeibeweging traint bijna alle spiergroepen in het lichaam en is nauwelijks blessuregevoelig.

Tegenover de inspanning op het water moet natuurlijk ook ontspanning op de kant staan. En wat leent zich hier nu beter voor dan een studentenroeivereniging?

Njord beschikt over verschillende kleedkamers met douches, een keuken, een vergaderruimte en natuurlijk een volwaardige bar. Als u dus wilt roeien, borrelen, barbecueën, vergaderen, een mooi (kerst)diner wilt organiseren of iets anders in gedachten heeft, dan bent u bij Njord aan het juiste adres!Koninklijke Studenten Roeivereniging NjordDuur: vanaf 1,5 uur.
Richtprijs: € 27,50
Vanaf 4 personen

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord
Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord

Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: vanaf € 27,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie