Zeilen met de Volharding

In Muiden ligt de schitterende tjalk, de Volharding, klaar om met u en de uwen een tocht over het Markermeer, het IJsselmeer of zelfs de Waddenzee te varen.

Heerlijk zeilen, luieren, eten, drinken; genieten van de boot , het vers bereide eten, de natuur en elkaar!

Er is geen ervaring vereist. Toch vaart u samen met de zeer ervaren schipper Bram en zijn maat het schip zoveel mogelijk zelf. Een fantastische sensatie om de 20 meter lange dektjalk, met zijn 262 vierkante meter zeil, aan de helmstok te sturen!

Zeilen met de Volharding
De verzorging bestaat bij een dagtocht van 11.00u tot 19.00u. uit een ontvangst koffie met koek of appeltaart. Een lunch met salade brood, kazen, vleeswaren, en fruit. Borrelhapjes. Een BBQ. De bar is vrij. Vanaf drie uur ‘s middags ook alcoholische dranken (tapbier, witte en rode wijn, rosé, schippersbitter, jenever). Minimaal 14 deelnemers, maximaal 20.

Een avondtocht is inclusief ontvangst met een drankje en een hapje, de maaltijd, gevolgd door koffie met koek. Een middagtocht is als de dagtocht maar dan zonder de lunch.

Weekend, vrijdagavond tot en met zondagmiddag(maximaal 14 personen) 220 euro per persoon. (inclusief 2 ontbijten, 2 keer lunch en één avondmaaltijd). Een voor- of naovernachting is voor maximaal 16 personen mogelijk

Voor prijzen en andere bijzonderheden kijk op http://www.zeileninmuiden.nl of bel met schipper Bram Leuverman 06-51005929

Zeilen met de Volharding

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: 14 tot 20

Prijs: vanaf € 139,15 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie