Escape room De Toneelmeester

Deze escape room is het perfecte team-uitje vol adrenaline en verrassingen! Wat is er leuker dan met elkaar samen te werken, puzzels op te lossen, codes te kraken en zo nu en dan te schrikken, om uiteindelijk te kunnen ontsnappen. Durf jij het aan om samen met je team? Redden jullie het om binnen een uur voor aanvang te ontsnappen uit het mysterieuze backstage gedeelte van het theater?

In het vervallen gedeelte van het theater is een ruimte die niet meer wordt gebruikt. De deuren gaan achter jullie op slot en het is aan jouw team om het mysterie op te lossen. Sinds de laatste voorstelling “Macbeth” is de hoofdrolspeelster noodlottig om het leven gekomen, op de dag van de première. De enige die precies weet wat er is gebeurd is de Toneelmeester.Alle zintuigen zullen worden geprikkeld in deze interactieve escape room waarin jij voor een deel bepaalt wat de afloop zal zijn. Deze unieke totaalbeleving zal jullie lang bijblijven!
 Escape room De Toneelmeester
Escape room ‘De Toneelmeester’ is gevestigd in een echt theater, met een gezellige foyer met pooltafel en bar. Ben je met een grote groep dan kunnen jullie met meerdere teams strijden om de beste tijdscore. De escape room is ook te combineren met diverse activiteiten in onze theaterzaal, met als meest populaire keuze de Spelshow van cabaretier Sara Kroos (zie onze andere advertentie).

Als u een groot gezelschap heeft genieten alle teamleden in de theaterzaal van de spelshow van Sara Kroos, terwijl er omstebeurt teams naar de escape room gaan en zich wagen aan de ontsnapping. Ook voor kleinere groepen kunnen wij een mooi totaalpakket maken in ons theater van diner tot aan karaoke naast de escape room. Escape room De ToneelmeesterPrijzen: €115,- voor een kamer.
Maximaal 6 personen per keer, minimaal 3 personen.

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

 Escape room De Toneelmeester
 Escape room De Toneelmeester

Aantal personen: vanaf 3 personen

Prijs: vanaf € 20,00 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie