Een uniek dagje uit met een Dafje of Solex

Met MiFaSoleX terug naar de jaren 60 met de 2 oer-Hollandse vervoersmiddelen van weleer.. Wij organiseren uitjes voor groepen van 2 tot 300 mensen. Met 135 authentieke Solexen en maar liefst 40 Dafjes laten wij tijden van weleer herleven. Echte nostalgie dus!

Voor meer informatie en reserveringen klik hier

Het perfecte recept voor een geweldige familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje.
"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd", dus als u een uitje wilt organiseren voor tussen de 2 en 300 mensen bekijk dan snel onze arrangementen en raak er ook van overtuigd dat u bij ons op het goede adres bent.

Een uniek dagje uit met een Dafje of Solex

7tarten vanaf Mifasolex in Brabant (vlakbij Eindhoven) maar ook op locatie

MiFaSoleX komt ook naar u toe. MiFaSoleX beschikt over transportmiddelen om de Solexen en Dafjes desgewenst bij u voor de deur af te leveren.

Toertocht “op maat” en tot in de puntjes verzorgd

Als u wenst kan MiFaSoleX uw dag compleet verzorgen van A tot Z. Bijvoorbeeld een buffet of barbecue inclusief drankafkoop bestaat tot de mogelijkheden.

Plezier met een Solex

Heide, bossen en door natuurgebieden en dorpjes, de Solex overwint elke afstand gemakkelijk. Met familie, collega's of vrienden al tuffend op de Solex door het Noord-Brabantse landschap; dat is eens iets anders!

Genieten met een Daf 33

Oerhollands, dat is de Daf 33. Deze prachtige oldtimers zijn ideaal voor een landelijke Daftoer die u ook kunt combineren met klassementsproeven en/of verrassende stops zoals een struisvogelboerderij of Streekmuseum. Of heeft u liever één van de andere Daf uitjes? Ze bieden u allemaal de kans om zelf achter het stuur te kruipen.

Voor iedereen wat

Wij organiseer Kasteel tours, Solex of Daf culinair tours waarbij u 3 verschillende restaurants aandoen, Teambuilding tours met klassementsproeven, tours naar het Daf museum in Eindhoven en veel veel meer.

Een Toertocht voor elke portemonnee

Wij hebben arrangementen vanaf € 32,50 p.p. tot € 235,- p.p. inclusief BTWEen uniek dagje uit met een Dafje of Solex

Heb jij interesse in dit groepsuitje?


Direct mailen

Direct bellen

Een uniek dagje uit met een Dafje of Solex
Een uniek dagje uit met een Dafje of Solex

Aantal personen: Vanaf 2 tot 300 personen

Prijs: vanaf € 32,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie