Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Utrecht. Maar liefst 3 Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve buitenopdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 16 personen.

Het sfeervolle, groene fort met zijn gebouwen is het op één na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (Unesco erfgoed). De verschillende teams worden uitgerust met een moderne Smartphone om de juiste route dwars door en over het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Een ontsnapping binnen 3,5 uur. Dat is de opdracht! Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in 3 zones, ieder binnen een uur, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel met drie fort rooms, dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de unieke locatie!

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 16 tot 90 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.

Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue. Een eigen ruimte in Fort bij Vechten waar u met uw vrienden en collega’s heerlijk kunt naborrelen en eten.

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Dit Uitje is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Gebruik van het Fort
  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Smartphone en Fort-Escape-App
  • Bijhorende spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking

Prijs incl. 2 consumpties p.p.
€ 39,50 p.p. excl BTW (75 - 90 pers.)
€ 43,50 p.p. excl BTW (60 - 74 pers.)
€ 47,50 p.p. excl BTW (45 - 59 pers.)
€ 49,50 p.p. excl BTW (16 - 44 pers.) 


Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen
Fort Escape Utrecht – Voor grote groepen

Aantal personen: 30+ personen

Prijs: vanaf € 47,80 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelDoor op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie