Haka workshop


Klik hier voor meer informatie / offerteJe kent ze vast wel, de woeste kreten, de wilde gebaren en vooral de intimiderende gezichten van het rugby voetbal. Dit wordt de Haka genoemd.

De Haka is een traditionele dans van de Maori-stam uit Nieuw Zeeland. Deze rituele dans wordt ook uitgevoerd bij het verwelkomen van gasten en bij festiviteiten. Het mooie aan deze workshop is dat je nu niet helemaal naar Nieuw Zeeland hoeft! Het kan gewoon op een locatie in Nederland en dan uiteraard ook ééntje bij u in de beurt.

 


Met de Haka Workshop ga je voor een activiteit die een onvergetelijke indruk achterlaat bij je team. Het is zelfs mogelijk om een eigen Haka dans samen te stellen. Deze workshop verbeterd aanzienlijk de sfeer binnen het bedrijf! Maak van jouw collega’s fanatieke en vooral intimiderende Maori-krijgers. 

 


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie