Expeditie Robinson

Expeditie RobinsonExpeditie RobinsonExpeditie RobinsonExpeditie Robinson

Klik hier voor meer informatie / offerteHet echte Robinson gevoel, dat is wat we bereiken tijdens deze activiteit. Je gaat de strijd aan met je collega’s. Met vlaggen in de kleuren van jouw team trek jij te strijden. Met een team waar goede samenwerking zeker een must is! Iedereen is diep van binnen een echte Robinson. Of je nou goed bent in de puzzels oplossen of meer van de brute kracht bent de Expeditie Robinson heeft alle activiteiten in zich!


Tijdens jullie eigen Expeditie Robinson komen verschillende opdrachten voorbij die fysieke- en mentale expertise, als ook survival-skills zullen aanspreken. Je moet bijvoorbeeld denken aan echte Robinson activiteiten zoals vuur maken, onthoudspellen, levensgroot katapult bouwen & schieten en de Shooting-Range met o.a. blaaspijp en boogschieten. Laat jouw Robinsons skills zien aan je collega’s, en misschien word jij wel de nieuwe Robinson van jouw bedrijf.

Expeditie Robinson is te spelen op een grasveld of weide, maar om het echte Robinson gevoel compleet te maken is een locatie op het strand zeer aan te raden.


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie