Indoor Skydive Roosendaal

Voor een uniek en onvergetelijk teamuitstapje ben je bij Indoor Skydive Roosendaal aan het juiste adres! Hier ervaren jullie het ultieme gevoel van een vrije val. Verleg je grenzen, vergroot de teamspirit en laat een frisse wind door jullie team waaien.

Nadat de professionele instructeur jouw alle ins en outs over het indoor skydiven heeft verteld, is het tijd om je naar de indrukwekkende windtunnel te begeven. In de tunnel kan er een windkracht gecreëerd worden van maar liefst 275 kilometer per uur, waardoor jij kunt blijven zweven puur op de kracht van de wind. Leer een stabiele houding aan te nemen, bewegingen te maken en te draaien… en dat allemaal met een grote glimlach op je gezicht! Wanneer je na afloop nog bij staat te komen van de adrenaline-boost, krijg je een certificaat uitgereikt waarop jouw vaardigheden staan opgesomd.

Indoor Skydive Roosendaal
Exclusieve tunnelhuur
Wil jij de windtunnel helemaal voor jullie eigen gezelschap hebben? Dan is dit het perfecte arrangement voor jullie teamuitstapje. De tunnel van Indoor Skydive Roosendaal is exclusief te huur voor 30 of 60 minuten. Exclusieve tunnelhuur is mogelijk vanaf € 699,- voor 30 minuten.

Fly & Drift arrangement
Op zoek naar iets unieks? Dan is dit uitje echt iets voor jullie! Op 1 dag ervaar je het gevoel van een vrije val en kart je op het ijs. Bij Indoor Skydiven Roosendaal begin je de dag met het indoor skydiven. Per persoon ervaar je in 3 sessies hoe het voelt om te vliegen. Vervolgens ga je naar Rucphen om je drift skills op het ijs te laten zien. De dag is inclusief een lunch en je sluit de dag af met een diner. Deze uniek dag beleef je vanaf €149,50 per persoon.


Richtprijs per persoon:
Groepsarrangementen boek je al vanaf € 67,50 p.p. (exclusieve tunnelhuur bij afname van 1 uur met 20 personen)

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een gezellig groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal?
Kijk dan op https://www.indoorskydive.com/nl/arrangementen voor ons volledige aanbod.
Worden je vragen hier niet allemaal beantwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens:
Indoor Skydive Roosendaal - De Stok 24, Roosendaal
Telefoonnummer: 0031 (0)85 - 9020606

Indoor Skydive Roosendaal

Klik hier voor meer informatie / offerte


Direct mailen

Direct bellen

Indoor Skydive Roosendaal
Indoor Skydive Roosendaal

Aantal personen: vanaf 4 personen

Prijs: vanaf € 67,50 p.p. incl. BTW

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

OptioneelSchrijf zelf een recensie