Escape Diner Amsterdam – Room Battle

Escape Diner Amsterdam – Room Battle

Klik hier om meer informatie aan te vragenEen wel heel speciale Escape Diner. Naast een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork is er wel een hele spannende ontknoping. De strijd barst na ontvangst door onze spelleider vrijwel direct los. Levert u het team de punten of uw denkwerk? De eerste twee rondes voor het voorgerecht en voor het hoofdgerecht spelen zich af aan tafel. En de laatste, ultieme ronde is een ware battle tussen de teams. Iedereen neemt plaats in een eigen Escape Room en het team dat als eerste naar buiten komt wint de Room Battle! Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner-buffet het slimst? Natuurlijk is er een toetje voor iedereen!

Eerst maar een wijntje of biertje en dan aan de slag en kijken of u de eerste ‘sleutel’ tot het heerlijk driegangenbuffet kunt vinden. Lukt het u de aanwezige clues te kraken en te combineren? Onze spelleider houdt de teams goed in de gaten en kan u zomaar weer op het verkeerde been zetten. Scoort u goed in de eerste twee rondes? Dan heeft u een voorsprong bij de laatste ultieme Room Battle! Is uw gezelschap scherp genoeg om uiteindelijk als eerste te ontsnappen uit de Escape Room?

Eeuwige roem en een mooie beloning voor het winnende team! Dit unieke spel in Amsterdam Noord is geschikt voor iedereen, want uiteindelijk draait het om samenwerken en de punten.

Escape Diner Amsterdam - Room Battle is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Exclusieve ruimte voor het diner en spel.
  • Escape Room per team (team bestaat uit 5 personen)
  • Heerlijk driegangen buffet

Prijs
€69,50 p.p. (31 - 40 pers.)
€73,50 p.p. (21 - 30 pers.)
€77,50 p.p. (15 - 20 pers.)


Direct mailen

Direct bellen

Dit groepsuitje delen via:


Aantal personen: 15+ personen

Prijs: Vanaf € 84,10 p.p. incl. BTW

Locatie(s):

Laagste prijs garantie

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie