Highland Games

Highland GamesHighland GamesHighland Games

Klik hier voor meer informatie / offerteDeze spannende eeuwen oude competitie is ontstaan vanuit het Schotse clansysteem. De Highland Games zijn van oudsher een heuse krachtmeting voor échte krachtpatsers.


Om ook in Nederland iedereen kennis te laten maken met dit mooie schotse spel, hebben we de onderdelen iets aangepast. Je hebt niet de eigenschappen nodig van de oude schotsekrijgers zoals een lange baard en sterke spierbundels. Iedereen kan meedoen in dit meeslepende spel!

De clanleiders, te herkennen aan traditionele Schotse kilt en een clanvlag, nemen de teams op sleeptouw. Maak je borst maar nat voor een gevarieerd spel met spelonderdelen als boomstamestafette, kei-stoten, touwtrekken en hamerslingeren.

Waan jezelf voor een dag in het ruige en gure Schotse landschap. De Highland Games is een zinderende strijd waar uiteindelijk maar één clan hun zege zal vieren! Uiteraard sluiten we de dag moe en voldaan af met een lekkere schotse whisky uit de Highland games en de doedelzak maakt het schotse sfeertje helemaal compleet.

 


Direct mailen

Direct bellen


Aantal personen: Vanaf 15 personen

Prijs:Prijs op aanvraag

Laagste prijs garantie

Vrijblijvende offerte / meer informatie

Vraag via onderstaand formulier meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat aan! Vaak zijn uitjes aan te passen aan specifieke wensen. Een voorstel op basis van uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar u verstuurd.

Als uw aanvraag verstuurd is, ontvangt u per e-mail direct alle gegevens van dit uitje.

Optioneel

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Schrijf zelf een recensie